Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gimnazjalny.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako iż zostało *9* dni do egzaminu (Od 13.04.09), chciałbym się spytać.

Na co się uczycie, co myślicie o egzaminie jak go napiszecie i te sprawy.

Czy macie już jakieś przykłady, czy coś.

Jeżeli chodz o mnie, czasami się ucze (Nie, ja sie ucze! No way.) z tego:

http://www.operon.pl/materialy_do_pobrania...cum_gimnazjalne

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Aciuś ja wale na te testy -.-

Będzie co będzie ehhh życie

Na egzaminach powtarzaja się zadania z symetrią(1-2pkt) na bank.

Z fizy dojdą pewnie przekształcenia jakiś wzorów,polski dłuższa forma wypowiedzi itd

@Down:

Słyszałem,że w tym roku duży nacisk na anglika będzie.

Opublikowano

Napisze Ci tyle... Jeśli chcesz się dostać do jakiejś lepszej szkoły gdzie wymagane są punkty to sie lepiej zacznij się uczyć. Chociaż nie bierz tego tak strasznie do siebie bo to bardzo trudne nie jest. Ja go olałem... I chodze do technikum na informe. :D

Opublikowano

ja akurat olewam te testy nie wiem nawet czy tera wyjde z gimnazjum lipne oceny a jak cos to i tak bede do zawodowki szedl wiec te punkty z testu na nic mi sie nie przydadza tak czy siak bede od kolezanek zgapial jak zawsze ;p a i moja klasa jako jedyna nie pisze testu z anglika tylko z niemca bo wiekszosc w podstawowce miala niemiecki [jak ja K*R&A nie lubie niemca]

Opublikowano

Z własnego doświadczenia ;p Próbny jest zawsze trudniejszy, albo gorzej wypada ;) Nie można się za bardzo denerwować, bo wtedy i zakuwanie nic nie da... ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ta mnie to czeka dopiero w przyszłym roku ale też zamierzam to olać bo wyieram się tak jak ty czapa na informe do tech. w tym roku robili nam próbne i nie było zbyt dobrze....;/

mat/przyr 29/50.....życie jest ciężkie xD

@up makin dzięki to mnie pocieszyło że próbne są trudniejsze ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ja tam srałem na te testy, mialem 80/100 pkt, moze to nie jest super ekstra, ale wystarczajaco by sie dostac do wmiare dobrej szkoły.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

zamknięte to pestka gorzej z otawartymi z fizy czy z matmy szczególnie....to jest dopiero skaranie boskie. bo dłuższe formy wypowiedzi to też raczej łatwa sprawa

P.S. ile miałeś Ment0r ?? ;)

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ja to sie zamierzam uczyc 3 dni przed samej fizy(wzory) Chemia(wzory itp..) historia troszke Geograifa(leje na to :D) Polkski(Słowotworstwo itpp...) MAtma Wzory pola i objetosci :] a reszte leje :]

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Z chemia nie ogarniesz...

Alkochole,k karboksylowe,estry itf a tego w ch**

@Down:

Japa papuciu xD

Opublikowano

Ale ty mlody aciek ja pier!@#$

Myslalem ze starszy jestes :lol:

@down

Nie ale tak z 20+ ci dawalem :P Bo na wmiare ogarnietego wygladasz :lol:

Opublikowano
Ale ty mlody aciek ja pier!@#$

Myslalem ze starszy jestes :lol:

Ile, że mam niby 66,6 lat?

Mniejsza o to, !@@! z tym. Macie jeszcze może jakieś propozycje odnośnie egzaminu,

na co się najlepiej uczyć czy coś?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

to zależy w czym jesteś słabszy a w czym mocniejszy. jeśli jesteś dobry z polaka jeb na niego i kuj chemię, fize (wzory przede wszystkim) itp. a jeżeli jesteś dobry ze ścisłych to wkuwaj zasady gramatyki, konstrukcję dłuższych form wypowiedzi itp.

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

na szczęście ja już mam to za sobą, przede wszystkie powtórz sobie wzory na prace, napięcie, natężenie itp wzory na stożka, graniastosłupy, walce itp bo zawsze jest jakieś zadanie z tym. No i się nie stresuj anglika olać wo gule, słyszałem że on nie będzie zaliczany

Opublikowano

angielski sie nie wlicza a szkoda bo z probnego miałem 46/50 :P najbardziej boje sie przyrodniczego te wsyzstkie wzory ... FIZYKA CHEMIA MATMA ... Kurwa zal -.-

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

z matmy, fizy ile masz wzorow do nauczenia? 5? reszta to przeksztalcenie lub proste wyprowadzenie

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ja ogarniam testy ( juz z 20 :O ) i to co nie wiem na tescie potem sie ucze i pozdro. Spis lektur ogarnij bo trzeba bedzie przyklady podawac, rozne pojecia z polaka. Historia to wazne wydarzenia polskie, zagraniczne i takie tam. Daty jakies : D . Reszta to ogar jest ^^

Opublikowano

ouu widze aciek ze moj link ktory cidalem wstawiles

ja tam juz zakuwam ostrooo po co? po nic.. zeby nie isc rabac drewna z ojcem (ksiazeczka na klawiaturce z eniby sie ucze a w tle w cs'a gram) ot i cala nauka..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...