Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wchodzenie Do Admin Panelu

Mazi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten trick dziala na małej ilości serverów, które posiadają stronkę MuWeb 0.8 lub starsze wersje

a więc tak:

potrzebne będą 2 rzeczy:

-przeglądarka Mozilla FireFox - http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox/

-dodatek do FF - WebDeveloper - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/60

zaczynamy:

1.znajdujemy server ze stronką MuWeb

2.na koncu url'a dopisujemy "administrator.php"

3.pojawi się nam strona z formularzem

4.klikamy na zakladke "Disable" i blokujemy java script

5.klikamy na zakładkę "Cookies" i czyścimy wszystkie ciasteczka

6.znowu klikamy na "Cookies" a następnie na "add cookie"

7.w polu "name" wpisujemy: "administrator" w polu value: "1", w "expires" zmieniamy rok na 2010

8.znowu klikamy na "Cookies" a następnie na "add cookie"

9.w polu "name" wpisujemy: "administratorpass" w polu value: "1", w "expires" zmieniamy rok na 2010

10.znowu klikamy na "Cookies" a następnie na "add cookie"

11.w polu "name" wpisujemy: "securitycode" w polu value: "1", w "expires" zmieniamy rok na 2010

12.jestesmy w panelu admina :)

ZABRANIAM KOPIOWANIA TEGO NA INNE FORA

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hmmm , zdaje sie fajne tylko ani na fortressmu nie dziala ani na zhypermu ani na grudgemu niby :D pfff macie jakis pomys :D wpisuje normalnie administrator tam gdzie name w vaule 1 zmieniam date, potem znowu jak dodaje to mam wpisac haslo wlasne?? czy napisac administratorpasss?? bo juz sie pogubiłem

Opublikowano
hmmm , zdaje sie fajne tylko ani na fortressmu nie dziala ani na zhypermu ani na grudgemu niby :D pfff macie jakis pomys :D wpisuje normalnie administrator tam gdzie name w vaule 1 zmieniam date, potem znowu jak dodaje to mam wpisac haslo wlasne?? czy napisac administratorpasss?? bo juz sie pogubiłem

rotfl

na ZADNYM z wiekszych serverow to nie bedzie dzialac....

w name wpisujesz "administrator pass" a w value "1"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja Robbie tak wpisuje adres stronki np.http://mu.gamefreedom.pl/ dopisuje na koniec tego adresu stronki ~logs i wyskakuje mi takie coś

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Controller_Dispatcher_Exception' with message 'Invalid controller specified (~logs)' in C:\AppServ\www\libs\Zend\Controller\Dispatcher\Standard.php:241 Stack trace: #0 C:\AppServ\www\libs\Zend\Controller\Front.php(934): Zend_Controller_Dispatcher_Standard->dispatch(Object(Zend_Controller_Request_Http), Object(Zend_Controller_Response_Http)) #1 C:\AppServ\www\index.php(90): Zend_Controller_Front->dispatch() #2 {main} thrown in C:\AppServ\www\libs\Zend\Controller\Dispatcher\Standard.php on line 241

I co mam dalej zrobić proszę o Poradę jak Ktoś zna Ten Sposób

post-32224-1247683567.jpg

marcinek_napis.gif

©™»PôŽđŔâWîÂm«™®

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP; sql..... /logs to się dopisywało na krasnalu :DPoza tym to co to za zdjęcie ^^ nie rozumiem -,-

@Topic:

Tak pozatym to SQL I jest zakazane w Polsce xD

SQL I(Injection) jest to wykorzystywanie luk w sqlu :D

Nie na każdym servie to działa, bo nie każdy server ma MuWeb !!! w większości to STMP2...

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...