Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Da Się Jakoś "Pożyczyć" To Konto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. a więc tak.Pewien koleś podał mi passy do swojego konta mental 66lv.chwile nim pograłem spoko spodobał mi się,i chciałem mu jakos to konto ukraść,tylko ze nie znam passów na maila.Czy da się może jakoś inaczej nie wiem np.jakis bugiem ukraść to konto? Czy jedyny sposób jaki mi pozostał to spróbować łamać passy do maila?

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Chyba są roznego rodzaju programy hackerskie, przez ktore mozesz ukrasc passy do konta lub tez do maila. Nie jestem opcykany w tych sprawach ;dd

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

za włam/kradzież e-maila grozi odpowiedzialność karna .

poproś go to może Ci odda to konto albo je odkup za grosze jeżeli tak ci się podoba.

w innym przypadku sam exp.

jeżeli nigdy nie miałeś konta z +65lv to nie wiem jaki sens będzie to konto kraść bo na wyższych lv ciężko się expi więc szybko ci się znudzi .

Opublikowano

Elo. a więc tak.Pewien koleś podał mi passy do swojego konta mental 66lv.chwile nim pograłem spoko spodobał mi się,i chciałem mu jakos to konto ukraść,tylko ze nie znam passów na maila.Czy da się może jakoś inaczej nie wiem np.jakis bugiem ukraść to konto? Czy jedyny sposób jaki mi pozostał to spróbować łamać passy do maila?

nie ma mozliwosci ukradzenie co dla ciebie to tepie takich jak ty i chodze na policje z tym co pisza i niosa konsekwencje bo za probe kradiezy piszesz o tym tez sa kary wiec nie dlugo policja zapuka do ciebie

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

ok więc wydaje mi sie ze juz wszystko wiem. Wejherowo nawet nie wiesz o co w tej sprawie dokładnie chodzi (czego nie pisałem) to może się w ogóle nie odzywaj:)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Lepiej nie okradaj. Ja bym razem z nim pogral, jakby mi sie taka okazja przytrafila. Skoro Ci zaufal wykorzystaj to ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...