Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Edycja Mapy W Singlu, Znalezienie Obiektów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam następujący problem. W singlu zbudowałem sobie domek i obok niego dość pokaźną kopalnie. Niestety podczas jednego schodzenia na dół kopalni spadłem i się zabiłem. Zrespilo mnie na początku mapy.

Nie mam teraz zielonego pojęcia jak dotrzeć do mojego domku. Mam pewien pomysł ale nie wiem czy uda się go zrealizować. Chce otworzyć mapę i tam po ID znaleźć łóżko .Łóżko stoi w moim domku, wiec nie powinno być problemu ze znalezieniem jego kordów. Potem zmienię kordy spawnu w level.dat i już będzie ok. Teraz rodzi się pytanie. Który to plik z mapa i jak go otworzyć? Jeżeli macie jakis inny pomysł na dotarcie do domku, to piszcie tutaj (gram na singlu). Za każdy pomysł daje + lub - jak kto chce.

Czym otworzyć level.dat?

Opublikowano

Nie wime jak skonfigurować to :D Co dać w style, orientation, block filter, layer filter, i które odhaczyć opcje?

w pliku z mapą.txt wyskakuje mi: Error: No valid chunks found!

Mam 1.4_01, znasz program który na tym pójdzie? Tylko nie wiem, bo mapę stworzyłem na 1.5_01 a potem wróciłem na 1.4_01

Nie potrafię tego zrobić ! Ktoś mi pomoże? to mój save: http://www.speedyshare.com/files/28106747/Kostkowo.rar

Potrafi ktoś z tego wyciągnąć mapę w .png i spis elementów w /txt? ;/