Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bingo

EPE

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

A więc długo oczekiwana odpowiedź jest bardzo prosta. Za 100% uzupełnienia w Bingo Bonanza jest zmiana koloru nicku na perma!

Dowodzik:

http://img218.imageshack.us/i/beztytuuttl.jpg/

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nexon to zjebał teraz wszystkie dzieci będą mieć nicki na kolorowo -.-

Uśmiechnij się, bo jutro może zabraknąć Ci czasu albo zębów.

Specjalista
Opublikowano

Masz troche racji, będzie strasznie po oczach walić ;/ No ale cóż... Może Nie każdy zrobi 100% bo są takie nieogary że nie wiedzą jak zdobywać naboje (te najmiejsze dzieci), bo niestety nie znają angielskiego, a takiego luksusu jak mpc też nie znają

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@virus

A co z ciebie taki hejter? Sam możesz wygrac/mogłeś wygrac tą nagrode.

Moim zdaniem fajnie,że Nexon daje takie nagrody na CA EU.

No cóż, ja już nie zdąże, ale powodzenia innym.

@EPE

Skontaktuj się z Mattem albo Marockiem (zapomniałem kto zrobił ten temat o bingo),żeby wrzucili to do swojwego tematu. Lepiej trzymac wszystko w kupie ; ).

Dzięki za info.

Opublikowano

Wątpię że nexon da taki "prezent", a szczególnie drażni mnie fakt iż nie zrobię 100% ponieważ byłem na wycieczce a po niej leczyłem kac'a.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

event trwa do 26 tak ? czyli 26 będę mógł jeszcze zrobić ? bo mi brakuje jeszcze 3 naboje ;/ a jest 23 ^^ Więc bd mógł 26 zrobić ?

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

A więc długo oczekiwana odpowiedź jest bardzo prosta. Za 100% uzupełnienia w Bingo Bonanza jest zmiana koloru nicku na perma!

Dowodzik:

http://img218.imageshack.us/i/beztytuuttl.jpg/

wszystko fajnie ja od poczatku sie nie zlapalem na bingo mam mozliwosc jedynie 50% i co za to sie dostaje??

dziekuje pozdrawiam

Specjalista
Opublikowano

@virus

A co z ciebie taki hejter? Sam możesz wygrac/mogłeś wygrac tą nagrode.

Moim zdaniem fajnie,że Nexon daje takie nagrody na CA EU.

No cóż, ja już nie zdąże, ale powodzenia innym.

@EPE

Skontaktuj się z Mattem albo Marockiem (zapomniałem kto zrobił ten temat o bingo),żeby wrzucili to do swojwego tematu. Lepiej trzymac wszystko w kupie ; ).

Dzięki za info.

To tam kto prowadzi te tematy może to wykorzystać. Tylko prosze podać link do oryginału :)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@EPE nie muszisz wszystkim tak cisnac ze sa dzieci i angielskiego nie znaja ja np. od poczatku nie grale , bo neta nie mialem i co nie bede mial kolorku na perma...

Ale mam ta gilotyne czy cos tam na 30 dni :)

I to mi wystarczy .

A co do tego , fajne ze chociaz wiem ze nb tego mial :(

Opublikowano

e tam :P polowa osob z tych ktorzy to wygraja ma juz wlasny nick za nx :P a reszta bedzie miala przez miesiac a potem ich konta znikna :P tak jest po kazdym evencie (nie mowie to u banach, poprostu ludzie przestaja grac) , ale trzeba przyznac ze nie popisali sie z ta nagroda :P

Opublikowano

Bez sensu .

CA EU zrobiło się strasznie item shopowe .

Aż się grać odechciewa.

To co że robią eventy ....

Chyba nie wiedzą że utrudniają grę ...

Powiem tylko tyle .

Czym więcej jest NX botów tym gorzej się gra.

Takie jest moje zdanie !

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

Bez sensu .

CA EU zrobiło się strasznie item shopowe .

Aż się grać odechciewa.

To co że robią eventy ....

Chyba nie wiedzą że utrudniają grę ...

Powiem tylko tyle .

Czym więcej jest NX botów tym gorzej się gra.

Takie jest moje zdanie !

w pewnym stopniu sie z tobą zgadzam, bo te eventy takie jak te scorpiony i spiderzy lub ten właśnie dają wszystkim nx bronie, każdy lata z taką bronią (w tym hackerzy) i już nie ma na nich mocnych, "jak wszyscy są super, to nikt nie jest super"

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

Po co ten temat nic nie wnosi chyba kazdy wiedzial ze Kolorowy nick na perma jest bo na tablicy bingo jak sie weszlo w zrodlo strony i tam byl link do obrazka ze sie dostaje kolor nicku na perma.

-Ushio.png
Specjalista
Opublikowano

Po co ten temat nic nie wnosi chyba kazdy wiedzial ze Kolorowy nick na perma jest bo na tablicy bingo jak sie weszlo w zrodlo strony i tam byl link do obrazka ze sie dostaje kolor nicku na perma.

Mylisz się wiele osób nie wiedziało, i powstawały nowe tematy co będzie za 100%. A obrazek w źrodle strony pojawił się dopiero wczoraj. Skoro to wcześniej wiedziałeś to czemu nie podzieliłeś się z nami tą wiedzą? Jak Ci się nie chciało pisać topicu to wa jakimś temacie z takim pytaniem mogłeś powiedzieć ^^ No sory, że Cię rozczarowałem bo pewnie liczyłeś na kolejny temat z hackiem jakimś. No ale to forum nie musi być koniecznie o tym. Niestety niektórzy przychodzą tu tylko po to...

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

a jak ja mam wbic 100 % jak 26 bedzie mi brakowalo 1 strzalu ?

SORRyzaPIsownie

Nic nie zrobisz.

Po prostu nie dostaniesz koloru nicku .

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

a jak ja mam wbic 100 % jak 26 bedzie mi brakowalo 1 strzalu ?

Gościu właśnie na tym to polega, zachęca do zrobienia wszystkiego. I nie ma siły nic nie zrobisz. I tak moim zdaniem dostaje się ten kolorek za łatwo......

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

w pewnym stopniu sie z tobą zgadzam, bo te eventy takie jak te scorpiony i spiderzy lub ten właśnie dają wszystkim nx bronie, każdy lata z taką bronią (w tym hackerzy) i już nie ma na nich mocnych, "jak wszyscy są super, to nikt nie jest super"

lol, czyli że nie ma być eventów czy wam odjebało totalnie...

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...