Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cambios

Cambio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego wy sie go czepiacie ? Niepodoba wam sie server ? Niekomentuj nawet nie wchodz !

Po co spamujesz ? Nabijasz sobie posty ? Człowieku przez takie durne komentarze durnych ludzi 30% Graczy nawet sie niezaloguje.

Wejdz na server zagraj z 1h i potem możesz napisac swoje spostrzeżenia dotyczące servera. Server nawet nieruszył a ty go już przekreślasz. żałosne

Opublikowano

Najlepiej bedzie jesli wgl w zaden sposob nie bedzie mozna dostac 6-7 przeciez to zbedne

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Tak...Ale jeżeli zakładając ,że nie będzie tych 6/7 bonów (chodzi mi tu akurat o staty ) to ile bd wchodzic wtedy mniej więcej w zwykłych bonach do tych stat 12? BO troche będzie lipa ,jeżeli szaman bd miał nie całe może 50%(Jeżeli dobrze pamiętam) w buffach... A bd miał iśc na Zombie(o ile będzie ta mapka (oczywiście teraz nie patrze na te 125pkt. w statach ... ))

zmianah.png

Opublikowano

Hmmm ...Wiem tylko ,że u szamana 3pkt przypada na jakaś ilość % ...Ale w tym momencie nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć ile... Ale zkładając ,że może dojdzie około 5%-10%(zakładając oczywiście... to troche nie wiele ...)

zmianah.png

Opublikowano

ogólnie to tracicie czas, skoro serwer jest robiony przez Merkona to będzie za tydzień, okaże się klapą zbierze kase z isu od frajerów i zamknie serwer

Opublikowano

Ogólnie dobrze by było,że jeżeli te fryzury bd w IS'ie (chociaż mam nadzieję ,że nie) To aby nam przedstawić je dokładnie na który są lvl itd. Zakładając ,że kupujesz w IS'ie a nagle okazuje się ,że Ci się to nie podoba i chcesz zmienić fryzurkę... ;<

zmianah.png

Opublikowano

Dochodzi 20 Server ma ruszyc przed 21. >.< W 1h niepobiore Clienta :< Mam nadzieje że będzie Luncher bo inaczej lipa.

Tak w nawiasie żeby server wgl dziś ruszył

Opublikowano

Ale mam małą prośbe mugł byś nas poinformowac czy w gre wchodzi Client i Luncher Czy sam Client ?

Luncher zapewni 2x większą liczbe graczy

Opublikowano

Więc sytuacja wygląda tak:

Jest client, który mi i moim kolegom szwankuje. Niektórym działa, więc można pobrać (na win7 nie działa).

Dla tych co nie będzie działać, mamy zwykłego lunchera którego należy wrzucić do Metin2PL2011 (spatchowanego), podmienić pliki i grać przez metin2client.

Niestety grając w ten sposób nie zobaczysz wszystkich nowości ale klient, będzie jak najszybciej naprawiony i ponownie wrzucony.

Co do www - strona już jest, ale musimy jeszcze pare rzeczy poprawić - dajcie nam do 30 min.

Luncher:

http://www.speedyshare.com/files/28126868/Cambios.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=69c15e66fea77d408ca1a87965b173b3163bb01f0e0572bc26ea71e4735dcdb5-1303668484

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...