Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem a mianowicie brak glosu w minecraft. Sciągałem multum roznych launcherow lecz jesli nie uruchomie przez minecraft_name to mam czarny ekran [ mam pirata ]

Kiedys miałem głos ale to w innej wersji (byłem noobem nie wiedziałem co to updater) Ten problem bardzo mi przeszkadza prosze o pomoc. Mozecie zamieszczac jakies Launchery bo wydaje mi sie ze to własnie przez to nie mam głosu .

Opublikowano

Sterowniki karty dźwiękowej,najnowsza java,reinstall

Opcje głośności w minecraft i music i sound na full?

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Wszystko mam zrobione tzn java opcje itp itd.

Nie mam dzwieku w grze tzn np jak idzie pająk to go nie słysze i wszystko inne ; /

Opublikowano

Miałem identyczną sytuacje... U mnie wystarczył reset kompa . Po jednej nocy dźwięk tak jakby załapał ... Jeżeli w zadden sposob nie da się tego naprawic , to moze popros jakiegos kolege zeby dal ci swoj folder z minecraftem

Opublikowano

Moi koledzy nie grają w minecrafta . I dlatego prosze was zebyscie wrzucili waszego zapakowanego minecrafta na neta [ najlepiej 1.5 scrakowany!] Tam gdzie macie głos ... Kiedys sciągnołem z innego linku Minecrafta i miałem głos ...