Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dt Exp

kam100ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zainteresowałem się DT nigdy go nie lubiłem ale teraz mi się spodobał mam już maske z extrema na 49dni P.S exp na platinium i czy da się jakoś przybugować żeby go przejść bardzo szybko ale nie na hacku.

Opublikowano

Na DT to chyba trzeba mieć dobrego speeda ale nie wiem bo w to nie gram często. Ale może jakby przebiec cały odcinek drogi ....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Najlepiej mieć eq na speeda i DT z ogarniętym teamem na platinium przechodzi się około 3 min. Szybciej niż w 2 minuty bez hacka chyba nie przejdziesz.

Specjalista
Opublikowano

Jeżeli dobrze ogarniasz i masz wysoki lvl to idziesz do takiego rooma z Super Elite i tam trzeskają bardzo szybko DT, raz byłem w roomie major+ i 100+ clears (kolega elite i miałem 250 clears)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Najlepiej mieć eq na speeda i DT z ogarniętym teamem na platinium przechodzi się około 3 min. Szybciej niż w 2 minuty bez hacka chyba nie przejdziesz.

Hah, pozdro. Endovene, który ma 11k przejśc DT przechodzi MAKSYMALNIE w 4 minuty, ale ty trafiłeś na taki team, co w 2-3 przechodzi? gratz..

Co do topicu.

Tutaj nie chodzi,żeby grac jak najszybciej (jeśli nie umiesz grac). Zdobywaj punkty jak najczęściej i nie daj się przy tym zabic.

Nie strzelaj w moby na balkonach, bo zreśpią się na dole. Uważaj na moby, jeśli bo wybuchnięciu czołgu zmierzasz do pkt. A,B,C. No i nie wpadaja na czołg, jak wybucha ; )

Opublikowano

@Up

Nie trafiłem na taki team, tylko sam tak gram DT, czas 12:00 to nie żaden wyczyn, a w 2 minuty napisałem, że chyba da się przejsć bo myślę, że jakby cały team miał spece i stamina kity to dalboy rade przeraszować.

Opublikowano

Mistar, spece wcale nie są dobre na DT, zdarza się raz po raz jakiś z m32 IB, ale to jest ogień co daje lagi, a jak wiemy flame = kick.

zależy jak ci się poszczęści, na balkonach możesz mieć 7k pkt, albo 2 w zależności na jaki moment trafisz i kiedy wybuchnie nad.

Opublikowano

Wiem, że spec na DT to nie zbyt dobry pomysł, ale jakby cały ogarnięty team miał spece i staminy kity to pewnie dałoby rade przeraszować na gore do temple pozniej do czolgu i na koncowy target i myślę, że da się tak w 2 minuty przejść DT.

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Jak widzisz da sie (ale z hackami) na DT gram od dzisiaj. O ile mnie nie zbanują bede mial wyższy lvl. Dodaj mnie do znajomych to po powerlevelujemy w 3 minuty koncze runde i teraz z bonusem zdobedziesz 100 exp (moze troche wiecej) A mój rekord to 2 minuty 3 sekundy.

Opublikowano

Z ogarniętym teamem na Platinum ogarniecie DT w 4-5 minut .

Wiem ponieważ sam grałem z kolegą i jego kolegami .

Nic nie musisz bugować .

wystarczy ogarnięty team lub hacker z TK ; ]

9368_gold.png

Opublikowano

@up

wierz mi że telekill nie wystarczy (pomijam, że to gówno) na to najlepszy jest magakill, rapidfire, unlimited ammo, I shotgun R870SE (czy jak mu tam)

Opublikowano

To może być lekki offtop ale jakiego hacka polecacie na DT ja się w tym nie orientuje ale kolega jest chętny on już skończył grać w combata bo go nexon wk****** ale pohackowć może słyszałem coś że gordon już nie działa więc jakie inne polecacie

@UP sorki zapomniałem narazie nie zamykaj

Opublikowano

Mam pytanie co to jest DT?

jest to taki ft w którym masz misje w pustynnm mieście i napie**alasz w arabów . :)

mejker.jpg

Pomogłem ? daj + : )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...