Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Odkrycie !

KacperTom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 nie dales ss-a a po 2 to Slime to nic nowego.Zwykly zielony klocek ktory skacze

minecraftslimebytjb0607.jpg

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

ee tam nic nowego.

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

To nic nowego, po co spamujesz? Już każdy wie o tym i większość to widziała.

Opublikowano

KacperTom - Jezu to Herobrine uciekaj on Cię zabije i wpuści Ci wirusa do systemu! Później herobrine wyjdzie z kompa i Cię zabije! :D

A na serio, każdy wie, że to slim, ale bardzo trudno go znaleźć! I przed napisaniem kolejnego bezsensownego tematu zastanów się!

Opublikowano

jest to slim , ze slimów wypada slimbaal , jesli dobrze pamiętam ( nazwa :P ). Nic się z tej kulki dropniętej się nie robi.

banner-celtic.gif

Zapraszam na mój profil yt.

www.youtube.com/haaczykk

na którym 'vloguje'

rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!!

subskrybujcie !

oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow:

Opublikowano

Slimy są coraz większe i atakują ale dużo nie zabierają ;). Czasem jak jest gigant to po rozwaleniu robią się mniejsze slimy potem mniejsze i sliemball wypada z nich ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

można go karmić grzybkami, i wtedy będzie za tobą łaził i działał jak dog, czyli atakował to, co ty

Niszczę system XP'kiem, a wszyscy co mają W7 to zdrajcy i powinno się ich roszczelać.

Opublikowano

można go karmić grzybkami, i wtedy będzie za tobą łaził i działał jak dog, czyli atakował to, co ty

Większej bzdury nie widziałem :P

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano

ee tam najlepsza są te małe <3

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Narazie w grze te zielone kulki nie mają zastosowania ale gdzies czytalem ze w 1.6 bedzie sie z nich dolo cos robic :)

Opublikowano

Slimy są już od wersji 1.3 a poza tym Ja tam ich nie lubię , kiedyś myślałem że są pokojowo nastawione ale te duże atakują i przez przypadek znalazłem takiego dużego który mnie bardzo szybko zabił całe eq wypadło i nie miałem jak się wrócić ponieważ kopałem na ślepo ;D

więc uważajcie na slimy!!

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...