Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fraps Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ludzie. Mam mały problem z frapsem. Nie mogę normalnie nim nagrywać. Konkretnie chodzi o to że nagrywa pliki wideo do konkretnej wagi pliku czyli 3.90 GB. Wcześniej tego nie miałem. Czyli wiecie, nagrywa, waga pliku dojdzie do 3.90 GB, przerywa i nagrywa dalej w drugim pliku. Nie jest mi to na rękę ponieważ im więcej klipów sklejonych do kupy tym więcej film zajmuje po renderowaniu w jakimś programie. Macie coś na to?

P.S. nie brakuje mi miejsca na partycji ^^

1303741113-U170772.png

Sygna by

TamiS

Opublikowano

Ktoś kiedyś mówił ,że fraps najlepszy każdy się na to rzucił (to było klamstwo :D ) Ściągnij Camtasia Studio 6 i nie będzie żadnych problemów z nagrywaniem. A co lepsze Camtasia nagrywa ładniej. :)

Filmik

Download programu w opisie (wersja pełna piracka^^)

http://www.youtube.com/watch?v=qy1yZJ-j0bA

Przykładowy filmik z Camtasi

Usuń fraps skończą się problem

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

@Tulek prosiłem o pomoc z frapsem a nie żebyś mi dawał camtasię. Myślisz że jak dasz jeszcze do tego jakieś filmiki to staniesz się kimś lepszym? Nagrywam filmy od 2009 roku więc czym i co nagrywać, więc z łaski swojej się stul. Jeżeli nie masz zamiaru pomagać to nawet tu nie wchodź. To że Ty masz kompa z drewna i Ci fraps zapewne muli gry to już nie moja wina.

@jambosss spam? raport

Ma ktoś jakieś rozwiązanie?

1303741113-U170772.png

Sygna by

TamiS

Opublikowano

Zawsze tak jest. Fraps ma takie ograniczenia i koniec. Nie podoba ci się? Napisz lepszy program, i nie pierdol. Jeżeli zależy ci na filmie, to poczekasz nawet i tydzień, zanim się zrenderuje.

Innym razem.