Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Xray 1.6.5

ArciiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to zainstalowac ? Bo ja zielony niedawno zacząłem przygode z MC chciałbym się tym "czymś" pobawić.

Co mamy otworzyć za pomocą, "co gdzie jak ? " Prosze o łopatologiczne wytłumaczenie.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pomoże ktoś ?

Nie rozumiem tego:

2. Wchodzimy w :

Windows Vista, 7 :

Start > %appdata% > .minecraft > bin > Otwórz Za Pomocą ( OZP ) RAR. ( WinRAR)

Opublikowano

Klikasz Prawym przyciskiem myszy na minecraft.jar następnie wybierasz opcję otwórz za pomocą i wybierasz WinRAR z dostępnych tam programów .

Jeśli nie masz Meta-inf to znaczy, że już go usunąłeś.

quebocoelho

Opublikowano

ref ...................................................................................................................................................................... resh

quebocoelho

Opublikowano

Prezka dobra :D ale nie pobieram nie zamierzam grać na jakiś typu modach haxach . Poprostu nie jestem tego zwolennikiem.

Zapraszam na mój kanał YouTube:

http://www.youtube.com/user/ZahaCzai

Zobaczycie tam moją mordke :D

Ten kanał został otwarty po wnikliwych analizach oraz testach na myszach i szczurach. Niestety w skutek poniesionych obrażeń zwierzęta nie dotrwały do końca testów.

Zapraszam na na Facebooka :

http://www.facebook.com/zahaczai

Wbita na Blipa:

http://zahaczai.blip.pl/

Opublikowano

Ref @

@@ Meta-inf znajduje się w pliku minecraft.jar który otwierasz za pomocą WinRAR'a .

quebocoelho

Opublikowano

Jeśli pojawi się XRay na 1.6.4 dodam go jak najszybciej !

STay Tuned ... ! :)

quebocoelho

Opublikowano

mam problem. zainstalowalem modloadera i xraya i jest wszystko ok oprocz tego ze nie moge xraya wylaczyc a na wlaczonym ciagle sie nie da grac

Opublikowano

X-Ray 1.6.4 wrzucony ! :) Proszę Administratora o zmienienie nazwy tematu, o taką jaka jest napisana na samym dole postu pierwszego ! Dzięki ! ;*

quebocoelho

Opublikowano

Mi to nie działa, wrzucam all i crash mc. :]

Możliwe, że koliduje, z innymi modami . Jeśli masz blackscreena, odinstaluj javę i zainstaluj od nowa ! Ten XRay nie jest jeszcze tak dopracowany !

eeey co ty gadasz w temacie 1.6.5 a najnowsza wersja jaką wstawiłeś ma numerek 1.6.4

Wersja 1.6.4 nie koliduje, z wersją 1.6.5 ! Sprawdzałem ! :)

quebocoelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...