Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zostać " budowniczym " może po pewnym czasie wspomogę serwer finansowo. ( 30,40zł )

1.Imie : Mariusz

2.Ile masz Lat: Niestety tylko 14 ( W październiku 15 ).

3.Masz Mikrofon?: Oczywiście, że mam.

4.Czy nie jestes dzieckiem(uzasadnij): Można powiedzieć, że jestem w pewnym sensie dzieckiem, ponieważ nie osiągnąłem pewnego stadium ( 18 lat ). Jestem ogarnięty emocjonalnie, nie używam wulgaryzmów, lubię współpracę.

5.Znajomosc w Grze MineCraft?: W MineCraft'a gram 7 miesięcy. Mój save zajmuje 57mb, gram na nim od początku mojej kariery z MC.

6.Czy traktujesz to powaznie: Oczywiście, tak jak już wspomniałem lubię współpracować.

+

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zostać Budowniczym. Niestety na chwile obecną nie jestem w stanie wspomóc serwer pieniężnie. W późniejszym okresie prawdopodobieństwo jest duże.

1.Imie Miłosz

2.Ile masz Lat: 15

3.Masz Mikrofon? Oczywiście, tak.

4.Czy nie jestes dzieckiem(uzasadnij): Uważam, że nie jestem totalnym dzieckiem jak na mój skromny wiek. Nie mam 18 lat, lecz myślę że Wam to nie przeszkadza.

5.Znajomosc w Grze MineCraft?: Gram około 3-4 miesięcy, mam bujną wyobraźnię, co odgrywa tu największą rolę. :)

6.Czy traktujesz to powaznie: Tak, rzadko coś traktuję "nie poważnie" :)

793249