Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiorowe Info O 1.6

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem API Mod to :

Application Programming Interface(Tak na prawde niewiem co to jest)

ale wpisałem w google api.... xD i...

http://pl.wikipedia.org/wiki/API_%28informatyka%29

http://pl.wikipedia.org/wiki/API

xD

Może ten mod jest związany z czymś u góry :lol:

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby pająki strzelały siecią to zero szans byśmy mieli przecież i tak sa szybsze niż gracz

A co do API to z tego co wyczytałem na wiki to myślę że to będzie poprawiony system komunikacji mobów (będą grać teamowo?) czy jak :D

Opublikowano

Wiem ale. Już dodaje ;) + Zmiana nazwy tematu na informacje na temat 1.6

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mi też się zdaje że to będzie zarządzanie modami ;). Czasem mamy full modów i nam przeszkadzają to można je wyłączyć... Super by było jak by zrobili instalacje szybką i odinstalowywanie. Szybkie off i on. był by luksus. Każdy mógł by sobie klienta dopasować tak jak chce ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Admin Cienia
Opublikowano

ja już mam dość tych update ... mam nadzieje , że dopiero za jakies 2miechy bedzie kolejny update...

Ja również, ciągle kolejne update wymagające ciągłej zmiany modów oraz texturepacków na kompatybilne z daną wersją itp. Lepiej wydali by jedną porządną aktualizację zamiast serwować upadte na "raty" co miesiąc.

1294477714-U1.png

Opublikowano

mod API jak ktokolwiek edytowal mapy w crysis w sandbox to by wiedzial o co chodzi

API najpierw w minecrqafcie zostalo zastosowane na wilkach , czyli stworzy inteligente :) moby

beda chodzily w grupach lub cos podobnego np. 4. szkielety razem czy cos podobnego .

Mam nadzieje ze pomoglem :)

Opublikowano

mod API jak ktokolwiek edytowal mapy w crysis w sandbox to by wiedzial o co chodzi

API najpierw w minecrqafcie zostalo zastosowane na wilkach , czyli stworzy inteligente :) moby

beda chodzily w grupach lub cos podobnego np. 4. szkielety razem czy cos podobnego .

Mam nadzieje ze pomoglem :)

Czyli te cholerne creepery będą łazić w grupach ?:angry: Już się boje xD

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

w 1.6 beda tylko mapy , poprawione bugi np. z torami ze nie chca zawsze skrecac lub sie caly czas ustawiac tylko trzeba niszczyc i jeszcze raz ustawic , zobaczcie na twitter notcha lub na orginalne forum minecrafta lub craftsite lub mycraft

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodane info o dacie UPDATE!!!

1390144171-U592769.png

Bywalec
Opublikowano

Znalazłeś to dzisiaj a Notch napisał że nowa wersja za tydzień więc wychodzi na to że

w czwartek/piątek przyszłego tygodnia update:)

@down

Chciałem uniknąć spamu w tym temacie kiedy update ^.^

88498905942410602516.png

Opublikowano

To chyba każdy wie co to znaczy jak nie wiedzą to mi ich trochę żal..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Oho :) W końcu coś wiadomo.

Nie mogę się doczekać normalnego przejścia do Nether w multi :)

Szkoda tylko, że nie dodadzą tych tłoków. Miałem już pare planów co do ich wykorzystania.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja czytałem że Notch poprawiał same błędy typu problem z netherem na mpc itp....

Robił robił..... I zrobił i pisało że może wyjść w przyszłym tygodniu !

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...