Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Server Log

EPE

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Siemanko ostatnio przeglądając zbanowanych znalazłem najwyższy polski lvl zbanowany, jest to Vozel10 i został on zbanowany za "Server Log"

I tera co to jest? Czy jest to coś podobnego do game logów? Nigdy się tym nie interesowałem bo nie hackuję i banów nie dostaję.

Tak to wygląda na stronce:

http://img29.imageshack.us/i/vozn.jpg/

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Specjalista
Opublikowano

To to samo co game log. Albo miał mody albo hacki ;)

Ale zauważ że jak mój kolega z klanu hackował to dostał bana i pisałotam game logs, bo miał hacki. Ja kombinowałem że może kilka osób grało na jego koncie. Że wiesz z 8 osób grało i nabijało ten lvl. Bo mam jednego takiego koxa w znajomych i on napierdala cały czas. To jest niemożliwe. 24h na dobe coś gra. I te wysokie lvlle są tak wypędzane. Tylko że może na jednym komputerze i nexon nie może się połapać. Ale tu może było pare komputerów i kilka adresów IP i MAC

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Specjalista
Opublikowano

Nie no power lvlling to by nie był. Kolega z clanu jak grał na jednym komputerze na kilku konta to dostał bana za game logs. Więc może w tą strone kombinować. WIesz myślałem że się troche więcej osób wypowie, bo może ktoś naprawde się na tym zna. A mnie to cholernie ciekawi :P

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

Napisałeś ze konto było odpalana na 8 innych kompach i HackSgield mógł na jednym z tych komputerów odkryć hacki do innych gier lub ich pozostałości.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Serwer Logs = Game Logs.

NEXON po prostu czasami inaczej zapisuje podczas banowania .

Co do multikont to nic nie ma do gadania .

Możesz ich mieć 10 mln .

Wyjaśnione .

ZAmykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...