Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak Wgrac Save Z Singleplayer Do Multiplayer W Minecraft

adekMineCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie wgrywasz.

Wchodzisz w swoje saves na singu

Otwierasz serwer Minecrafta wklejasz tam zmieniasz nazwe mapy na world właczasz serwer i tyle

licze na -siki.

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Ale ześ mu pomógł wytlumacze ci dokladniej masz Mape Save Wchodzisz do Glownego katalogu minecraft i szukas swojego save ma on nazwe nie wiem np save kopiujesz ten server do plikow servera i wchodzisz w plik Server.Proporties masz tam jak WorldName albo LevelName coś takiego zmieniasz z world na ten z nazwa twoje folderu save np save jak to napisalem wczesniej

LICZEN A + ;]

Opublikowano

Ale ześ mu pomógł wytlumacze ci dokladniej masz Mape Save Wchodzisz do Glownego katalogu minecraft i szukas swojego save ma on nazwe nie wiem np save kopiujesz ten server do plikow servera i wchodzisz w plik Server.Proporties masz tam jak WorldName albo LevelName coś takiego zmieniasz z world na ten z nazwa twoje folderu save np save jak to napisalem wczesniej

LICZEN A + ;]

Wytlumaczyłem normalnie za co dałes plusika kolego? : )

Report..

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Mam Problem z wgranie Seva z SingePlayer do MultiPlayera HELP :))))

Wchodzisz w start, klikasz uruchom, wpisujesz "%appdata%" wchodzisz w .minecraft, następnie klikasz w saves i kopiujesz ten seve który chcesz zmieniasz nazwe seva na "world" i kopiujesz do plików serwerowych i powinno śmigać :)

Opublikowano

Mam problem z wgraniem save na multiplayer, ale to nie jedyny problem bo jak wgrywam na singelplayer to jak włącze minecraft<potem singelplayer to mi się wyświetla tylko mój serwer singelplayer prubowałem już wszystkiego :( może moglibyście doradzić mi jak to zrobić

jeżeli mi to pomoże to będe wam dawał codziennie plusy z poważaniem...

PROSZE O ODPOWIEDŹ

%slawek%

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

LICZEN A + ;]

Zrobiłem tak jak napisałeś zmieniłem nazwę w pliku server wkleiłem mojego save i jak wchodzę na serwer to ładuje mi się zupełnie inna mapa niż ta którą przygotowałem dlaczego????

(Jeżeli pomożesz masz + ;) )

Opublikowano

Mogło Ci się zmienić miejsce spawnu. Przejdź się trochę po mapie i zobacz czy coś znajdziesz. Potem spróbuj zmienić spawn.

Opublikowano

@up Może to ta sama, tylko gdzie indziej Cię wyrzuciła.

Miałem tak, ale poszedłem dalej i znalazłem :D

Ale co znalazłeś :)

Opublikowano

Askatras1 Codziennie ci plusa wstawial bede THX :)

Skoro problem autora został rozwiązany to po co jeszcze postujecie? o.O . Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie nowe tematy lub pytajcie się obób na pw. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...