Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć do tego działu nie zaglądałem dobre 2-3 miesiące i pytanie moje jest takie co się zmieniło w metinie , wiem że tego pewnie dużo ale chciałbym troszeczkę nadrobić informacje

chodzi mi szczególnie czy są jakieś nowe bronie , zbroje , mapy , potwory , jakieś nowe texturki np , nowy wygląd skili ( wiem że jest tego pełno ale chodzi mi o metin pl ) albo inne jakieś bardzo powszechne ,

nowe skile to mnie najbardziej interesuje ( ale nie przerobione skile konne itp .... ) .

Oraz jeszcze jedno pytanko czy jest teraz jakiś serwer godny uwagi z wieloma nowościami ? , albo jakiś który wyjdzie ? , nie podawajcie mi linków do działów z zapowiedziami bo jest tego pełno tak samo jak

w publikacjach chodzi mi o te które wy znacie :)

Aha tak mi się przypomniało że grałem na Celastial World na początku stycznia jeszcze i póżniej nie pamiętam żebym wracał do metina .

Więc piszcie mi jakie są nowości od mniej więcej tamtego czasu

Proszę modka aby nie zamykał i podaruje +/- jak kto woli i 5* za dobre odpowiedzi .

NJxbd4x.png

Opublikowano

Wszystko zalezy od serwera , na PL to żadne hacki na razie nie ruszą + dodali bronie na 80 itd ale to chyba wiesz.

Ta prośba o serwer podchodzi pod proszenie .

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...