Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Tibiąauto I Winrarem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc do rzeczy, rozpisze się w dwóch punktach.

1. Błąd z tibiąauto

2. Błąd winrar z tibią auto z tibisoft

Posiadam Windowsa 7 "Ultimate"

1.

Jakiś czas temu chciałem zainstalować tibie auto, więc ściągnołem ją, wszystko rozpakowałem tak jak trzeba, zalogowałem się na postać i otworzyłem tibie auto, po czym wybralem postac i kliknołem OK, i wyskakuje mi błąd , tak samo próbowałem pod innymi wersjami i to samo. Myśle ze poprostu tibia auto nie chodzi na windowsie 7.

2.

Bardzo często sciągam wszelkie boty ze strony tibiasoft, i jeszcze mi się nie zdazyło zeby takie coś mi wyskoczyło, ale gdy tylko sciągne tibiaauto z tej stronki to mi wyskakuje błąd.

Screeny:

1. http://img23.imageshack.us/f/beztytuutgl.png/

2. http://img864.imageshack.us/i/beztytuu2nt.png/

Myśle że to wszystko jest spowodowane tym że mam windowsa 7, ale czekam na waszą wypowiedź.

Opublikowano

TIbiaauto ściąga się z oficjalnej strony tibiaauto,net, a nie z żadnych tibiasoft.

A co do tego błędu z TA, to masz zainstalowaną TYLKO JEDNĄ wersję Tibiaauto?

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Tylko jedną, jak dostałem swieży i nowy komputer i zainstalowalem to mi taki błąd wyskoczył. A pobrałem z oficialnej strony

Opublikowano

1.Miałem taki sam problem z Tibią auto. Wejdź do folderu TA(tam gdzie masz zainstalowane) I na tibiaauto.exe kliknij prawym i właściwości. Potem daj zgodność i wybierz System Windows XP(z dodatkiem service pack) i na dole masz jeszcze uruchom jako administrator i to też zaznacz i daj zastosuj i ok. Tak samo zrób z tibią. Czyli wejdź do folderu tibii i daj właściwości pliku tibia.exe i w zgodności tak jak poprzednio i na 100 % bot będzie Ci działał :)

2. Próbowałeś przeinstalować win rara ? Może jakiś błąd się po prostu wdał do programu :)

Jeśli pomogłem daj + :]

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

żeby nie robić nowego tematu pytanie mam ja włączam tibiaauto daje wszystko co nie wybieram nick i daje ok ale nic mi się nie pokazuje co jest grane ?

Opublikowano

Spróbuj zrobić reinstala TA i jeszcze raz skopiuj Pythona do win32. :) Jeśli to nie pomoże to daj znać to się coś pomyśli :)

Opublikowano

Zależy jaki windows ;d kiedyś miałem XP to był win32 ;]

Na pewno wszystko zrobiłeś dobrze? Zaznaczyłeś zgodności i przez administratora ?

Opublikowano

Zależy jaki windows ;d kiedyś miałem XP to był win32 ;]

Na pewno wszystko zrobiłeś dobrze? Zaznaczyłeś zgodności i przez administratora ?

tak

Opublikowano

A może zły folder Tibii podałeś przy instalacji. Robiłeś reinstala TA ? Zrób, może pomoże ;)

patrzyłem też i nic ;/

Opublikowano

jeju,mialem taki błąd,Tibie odpalasz z prawami administratora,logujesz sie,odpalasz tibie auto z prawami administatora i dziala!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...