Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBot 1219

Yardus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie wbiłem sobie na stronkę TBot'a i zasysam nowego bota^^

Download: TU^^

MD5:6b3fd31ee23bc189993023b4ffe9c5a1

Skan: Nie mam czasu do szkoły idę ale chyba nie trzeba bo TBot ze strony producenta^^ Jak by ktoś zrobił to proszę wrzucić^^

PS. Posprawdzajcie czy działa Crack stary.

A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chodzi niby ze sro_clientem z isro. Pare osob juz smiga bo sa te 4 dni za darmo.

Robilem tak jak pisali uruchomic przez account.exe ale co niby wpisac w TBOT CARD ID ?

Opublikowano

Nie wiem czy będzie działać, nie sprawdzony sro_client.exe

Sciagnałem, przeskanowałem swoim AV. wygląda ok.

Maybe Work

Nie wiem czy będzie działać, nie sprawdzony sro_client.exe

Sciagnałem, przeskanowałem swoim AV. wygląda ok.

Maybe Work

Edytuj posty!! bo warn następnym razem

Opublikowano

daj link do strony i do temtu to poprobuje

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

paxonzzzz a czy tak trudno wpisać w Google "elitepvpers" lub "pvpgamers"??

a co do elitepvpers właśnie założyłem tam konto....popatrzę i dam znać jak coś znajdę...

Opublikowano

Ej dawajcie coś konkretnego^^ Jakiś crack by się przydał^^

A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.

Opublikowano

niestety nie moge sie regnac na gamerz planet lipa na gmaila nie dochodzi na o2 na wp ani na onet linkt aktywacyjny... ktos komu sie udalo niech udostepni cracka bo tu trza farmic a nie sie obijac:D

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Sprawdzalem i na elitepvpers i na "gejmerscenter".net i niestety wszystkie "niby" tservery nowe to nie dzialajace, zarazone pliki. Trzeba czekac

Opublikowano

podaj skany tych zarzonych plikow a nie i podaj linki -.- a nie walisz w ciemno lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...