Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biobot

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem otóż mam bio bota było ok ale po jakiś 1h użytkowania bo zabiciu strunera statek wraca do bazy włącza 2 konfiguracje i czeka tam 10 s i tak jest w kolku a jest to denerwujące bo o 5x mniej się zarabia. Macie jakieś pomysły jak się tego pozbyć? robilem re instal biobota dam +/- 5*

Opublikowano

To nie strzelaj :P

A na serio, ile masz oslon, bo to moze byc powod.

Opublikowano

0 :P ustawilem na obu konfigach speeda

@edit luloko + dam ci jutro bo wyczerpalem dzis limit xD macie jeszcze jakies pomysly? bardzo mi zalezy bo glupio sie tak lata ze za kazdym razem jak zniszczy strunera to wraca do bazy :angry: mowcie nawet najglupsze pomysly bo nic nie mamy do stracenia xD

Opublikowano

0 :P ustawilem na obu konfigach speeda

@edit luloko + dam ci jutro bo wyczerpalem dzis limit xD macie jeszcze jakies pomysly? bardzo mi zalezy bo glupio sie tak lata ze za kazdym razem jak zniszczy strunera to wraca do bazy :angry: mowcie nawet najglupsze pomysly bo nic nie mamy do stracenia xD

Ustaw 2 konfigi takie 15lf3 na statek i fs a na dronach około 30 osłonki reszta laserki

Opublikowano

chlopie ale ja dopiero zaczynam ;P mam bb all fe generatorki speeda a tak to tylko all za kredyty :P ale + na zachete dodam ze mam bigboy'a ( bo zbanowali mi konto golec fe xD )

Opublikowano

@refresh dodam ze dzieje sie tak z botem po 6lvl na kazdej mapie

@edit double bo refreshowalem a pozniej sie kaplem ze moge cos dopisac ;P

@refresh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...