Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Do Naszego Moderatora Spat

plajdoliniak11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mogłbyś tak łaskawie nie zamykać tematów co 15 s i pościć jak ostatni idiota ? jesteś niecały rok na tym forum i kurwa 4,5k postów co za koles,.,,.,.,.

Ja nie wiem za co ci dali tego admina,nie dajesz żadnej szansy do udzielenia się przez innych forumowiczów tylko zamykasz wszystkie tematy jakie ci się podobają... zeby kurwa tylko był ten post jebany

Poczekaj aż ktoś inny sie udzieli a nie zamykasz tematy co 15 s

tak kurwa juz dawaj mi minusa i warna,

nc,gz,wp,gg,bb .

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Wiesz co to wiadomość prywatna ? Poza tym chce mieć w dziale porządek a nie syf na prawo i lewo .Potem ja jestem rozliczany z mojej pracy a nie spamerzy.

A co do twojego tematu to padło by 50 takich samych odpowiedzi.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość Mounthains
Opublikowano

Czy mogłbyś tak łaskawie nie zamykać tematów co 15 s i pościć jak ostatni idiota ? jesteś niecały rok na tym forum i kurwa 4,5k postów co za koles,.,,.,.,.

Ja nie wiem za co ci dali tego admina,nie dajesz żadnej szansy do udzielenia się przez innych forumowiczów tylko zamykasz wszystkie tematy jakie ci się podobają... zeby kurwa tylko był ten post jebany

Poczekaj aż ktoś inny sie udzieli a nie zamykasz tematy co 15 s

tak kurwa juz dawaj mi minusa i warna,

nc,gz,wp,gg,bb .

Prześlij mi około 10 tematów, które w taki sposób zamknął. Nie musisz być Ty. Wystarczy jakiś inny member ;)

Opublikowano

Ostatnio w jakichś 2 tematach co pamiętam nie miał racji a walnał posta i dał close ^^

A po 2 jak się zamyka temat w którym jest 10 postów identyko to po co tam jeszcze twój post identyczny ?

Opublikowano

Zgadzam się SPAT daje procenty za niewinosc jak mu sie podoba to daje i zamyka tematy co 10minut

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

I ja również się zgadzam z autorem, moderator 'SPAT' zamyka tematy zbyt szybko, nie dając się innym użytkownikom wypowiedzieć.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Grzybuś twój warn jest słuszny jak każdy =)

Enliven zbyt szybko ... po co masz sb posty nabić i napisać to samo co ja lub inny user ? non sens.

Cwaniaki za dyche ... Zapraszam na kida zobaczymy czy sami ogarniecie z kidami tyle działów ;]

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

1.

http://www.mpcforum.pl/topic/338594-pytanie-zmiany/ 

2.

http://www.mpcforum.pl/topic/338360-koniec/ 

3.

http://www.mpcforum.pl/topic/338269-wycena-woja-70lv/ 

4.

http://www.mpcforum.pl/topic/338150-problem-z-serverami-hamachi/ 

5.

http://www.mpcforum.pl/topic/338048-problem-metin-2-servery/ 

6.

http://www.mpcforum.pl/topic/337908-siema-haki-proszze/ 

7.

http://www.mpcforum.pl/topic/337729-mam-do-rozdania-darmowe-kanaly-ts3/ 

8.

http://www.mpcforum.pl/topic/336844-pytaniedrop-pni/ 

9.

http://www.mpcforum.pl/topic/336723-alamutpl-problem/ 

10.

http://www.mpcforum.pl/topic/336207-problem-podajcie-mi-jakis-mh-na-priv/ 

Dla Mounthiansa. :)

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Moim zdaniem SPAT wykonuje dobrze swoja role i nie zamyka za wczesnie temow. Gdyby nie On co 2 temat bylby o tym samym. Powinniscie podziekowac za to ze pilnuje porzadku .

860331433165800174608.png

Opublikowano

W tych tematach został udzielona odpowiedź. W niektórych z tych tematów padło po 6-7 odpowiedzi.

SPAT dobrze wykonuję rolę moderatora. Sami byście lepiej nie ogarniali działu.

652601399840421198520.png

Opublikowano

z zadnym moderatorem nigdy niebylo tyle klopotow ! tylko SPAT zamyka i mowi ze ogarnia

userbarwb.png

Opublikowano

z zadnym moderatorem nigdy niebylo tyle klopotow ! tylko SPAT zamyka i mowi ze ogarnia

Startuj na kida cwaniaku ;)

Mam czekać aż sobie nabijesz posta ? xD

zreszta juz niedługo.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Moim zdaniem Spat Jest życzliwym Gościem i Jest on normalny Nie to co wy Spamujecie Robicie Hałasu -.- a Spat to ogarnia Nie mam do niego problemu Jest spoko ^^ to wy zawsze macie jakiś problem ^ ^

76561198375594763.png

Opublikowano

Up.Zgadzam się z tobą spat bardzo dobrze wykonuje swoją pracę nigdy nie zamkna mojego tamatu bez powodu ani nie widziałemżeby tak wogóle robił

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Startuj na kida cwaniaku   Mam czekać aż sobie nabijesz posta ?   zreszta juz niedługo.

Niemam zamiaru startowac na kida bo jakos niemam potrzeby i nienabijam postow dla twojej wiadomosci wisi mi to ile mam postow widac ze ty ostro nabijasz jak w jednym temacie masz po 6 odpoweidzi

userbarwb.png

Opublikowano

Jak widać Spat wykonuje swoją Prace -.- i Widać ze Wie co robi ^ ^ A wy to co -.- ... Bo zamknie temat i wy już Jęk -.- Śmiech to napisz w temacie nie zamykaj jeszcze tematu bo do końca nie jestem pewny tego i tego ^^ i Spat pewnie poczeka =.0 Pozdro + ..

76561198375594763.png

Opublikowano

Startuj na kida cwaniaku   Mam czekać aż sobie nabijesz posta ?   zreszta juz niedługo.

Niemam zamiaru startowac na kida bo jakos niemam potrzeby i nienabijam postow dla twojej wiadomosci wisi mi to ile mam postow widac ze ty ostro nabijasz jak w jednym temacie masz po 6 odpoweidzi

Peniasz i tyle.Ja nabiłam , odkąd mam kida to pracuje na 5 biegach , gdybym źle to robił nie miał bym moda, ale rezygnuje i zobaczymy ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Do Spata akurat duzo nie mam ale duzo gorszy jest ten neos x070x ktory blokuje ludziom postowanie na okres tygodnia za napisanie zwyklego '' kurwa '' lub cos w tym stylu... Choroba... Dalej bierzcie takich gowniarzy typu x70 to w ten sposob tylko godnosc tego forum psujecie...

@Down. Wiesz niektorzy lubia sie dowartosciowac piszac posty ; ) Ty sie cieszysz '' przylizalem kolezanke '' a ktos inny cieszy morde '' yeah yeah 1 post wiecej ''

Opublikowano

Przesadzacie ... Moze i kilka razy zamknal za wczesnie temat ale wydaje mi sie ze nie zrobil tego specjalnie :)

Co prawda zawsze jak zamyka jakis temat to cos pisze chociaz by glupie Zamykam. Nie wiem czy musi to robic czy robi to po to zeby byl +1 post :)

Opublikowano

mówicie ze nie zamyka tematu,cofnijcie się kilka stron na metin 2 to zobaczycie ze 3/4 tematów jest zamykanych przez SPATA. A nie kurwa piszecie ze kilka,kilka to jest mało powiedziane.

napisze ktoś temat, 1 osoba zdąży udzielić odpowiedzi , niekoniecznie prawidłowej ,bo reszta już nie zdązy,no bo gdzieee oczywiście już moderator zamyka temat.

a co do syfu na forum to nie wspomnę, Moderatorzy zamykają temat i za chwile pojawia się identyczny... dlaczego ? to już sami sobie odpowiedzcie.

Jak dla mnie to poprostu niech się nasz Kochany Moderator SPAT nauczy jednej rzeczy, ze jak ktoś napisze temat to niech go nie zamyka po 5 min bez możliwości udzielenia sie innych forumowiczów.

Bo potem powstają inne tematy o identycznych problemach, i to właśnie jest syf.

tyle ode mnie

pozdrawiam ;]

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

mówicie ze nie zamyka tematu,cofnijcie się kilka stron na metin 2 to zobaczycie ze 3/4 tematów jest zamykanych przez SPATA. A nie kurwa piszecie ze kilka,kilka to jest mało powiedziane.

napisze ktoś temat, 1 osoba zdąży udzielić odpowiedzi , niekoniecznie prawidłowej ,bo reszta już nie zdązy,no bo gdzieee oczywiście już moderator zamyka temat.

a co do syfu na forum to nie wspomnę, Moderatorzy zamykają temat i za chwile pojawia się identyczny... dlaczego ? to już sami sobie odpowiedzcie.

Jak dla mnie to poprostu niech się nasz Kochany Moderator SPAT nauczy jednej rzeczy, ze jak ktoś napisze temat to niech go nie zamyka po 5 min bez możliwości udzielenia sie innych forumowiczów.

Bo potem powstają inne tematy o identycznych problemach, i to właśnie jest syf.

tyle ode mnie

pozdrawiam ;]

I wszystko w tym temacie : ) Popieram. Dajmy np. temat '' Gdzie dropi FMS '' no i leci odpowiedz '' z czarnych orkow '' i temat zamkniety a odpowiedz prawidlowa? Oczywiscie ze nie : ) To taki maly przyklad tego co przez takie '' nabijanie postow '' sie robi. SPAT skoro lubisz zbierac tak te posty to moze podzielisz sie z nami na jakiej zasadzie polega ta przyjemnosc ? Grasz na jakims serwerze metin2 spotykasz kogos i piszesz '' Siema to ja SPAT z MPC ty mam 5k postow podexpisz ? '' a moze '' co tam nie mam dupy ale mam 5k postow ''. Wiesz duzo ludzi mysli '' mam 2k postow jestem lepszy od tego co ma 10 postow '' na jakiej zasadzie jest lepszy ? Bo nie rozumiem. Nie liczy sie ilosc postow ale jakosc a jak ty pierdolisz posty typu '' zamykam '' '' wyjasnione zamykam '' to na chuja komu ta informacja potrzebna ? Skoro widze ze temat jest zamkniety ? Zamykaj temat gdzie padlo np. 20 odpowiedzi do danego zapytania bo tak jak pisze plajdo pozniej powstaja kolejne gowna z tym samym pytaniem : ) Pozdrawiam.

Opublikowano

w ogóle jacyś dziwni ludzie mają posadę moderatora teraz... po cholerę oni wszyscy piszą posty typu "Zamykam" ?

@edit Ta, sam nie jestem za długo na tym forum, ale nie startuje na kida..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...