Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot -Banned

corba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pytanie to kieruje do graczy którzy albo przez to przeszli albo będa wiedzieli jak to zrobić

Więc tak kupowałem sbota ze strony www.sbot.boo.pl 3 razy u nich kupowałem no i dostałem bana tak jak wszyscy inni którzy tam kupowali zrobili oni chargeback'a teraz teraz moje konto zostało zbanowane, pasy na stronie działają i mam napisane ze bot wazny do 19.04 ale naprawde konto jest zbanowane. chodzi mi teraz o to ze chce znow doladowac bo zamknieta jest sprzedaz nowych sbotow i teraz pytanie czy jak wplace pieniadze to odblokuja mi konto czy nie?

Opublikowano
Witam

Pytanie to kieruje do graczy którzy albo przez to przeszli albo będa wiedzieli jak to zrobić

Więc tak kupowałem sbota ze strony www.sbot.boo.pl 3 razy u nich kupowałem no i dostałem bana tak jak wszyscy inni którzy tam kupowali zrobili oni chargeback'a teraz teraz moje konto zostało zbanowane, pasy na stronie działają i mam napisane ze bot wazny do 19.04 ale naprawde konto jest zbanowane. chodzi mi teraz o to ze chce znow doladowac bo zamknieta jest sprzedaz nowych sbotow i teraz pytanie czy jak wplace pieniadze to odblokuja mi konto czy nie?

z tego co mi wiadomo to strona która wymieniłeś wyżej już nie istnieje zwineli interes koleś cofnął wszystkie transakcje na paypalu i dlatego pobanowali te osoby które maja cofnięta zapłatę za bota . A czy wpłacisz i odblokują to poradziłbym pogadać z Shiva z oficjalnej strony. Myślę że odblokuja ale bedziesz musiał zaplacić jeszcze raz za tego co zostało cofnięte

PoWerDiamonD.pngHoIIow_Man.pngForce_Of_Sun.pngSzarlej.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...