Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Tibia Multiclient 9.63

chaterchater

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, gdy uruchamiam mc to serwer nie odpowiada.. co zrobić?.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

chaterchater

Mylisz się, w Tibii jest takie coś jak logi, i tam się zapisuje, to czy z jednego komputera odpalane były 3 klienty czy jeden, no a normalnie odpala się jeden, więc od razu ban, tyle że w Cipsofcie nie ma kto tego sprawdzać, ale prawdopodobieństwo jest, bo jest to program nielegalny, każdy Cię może podpierd***.

Pamiętaj że każdy czit związany z edycją klienta zapisuję się w logach serwerowych, w każdej grze tak jest, nie ma takiego czegoś że nie można dostać bana za czity bo nikt nie wie że mam, przestań gadać pierdoły.

Nick:Drecv

Server:Kirian

Lvl:61

Klasa:Woj mental

Gildia:Kaliber

WnX 64 - Wolfenstein Enemy Territory Aimbot & Wallhack

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na tej stronie blackd sa wirusy i ja dobrze o tym wiem. Co sciagam z tamtad cos to postac jest w innym miejscu i zostaje oberzniety z kasy w banku i juz nie zamierzam sciagac tego pierdolonego mc ani botow z tej strony

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na tej stronie blackd sa wirusy i ja dobrze o tym wiem. Co sciagam z tamtad cos to postac jest w innym miejscu i zostaje oberzniety z kasy w banku i juz nie zamierzam sciagac tego pierdolonego mc ani botow z tej strony

Zanim zaczniesz oskarżać inne Firmy zastanów się i zeskanuj komputer pewnie masz trojany .

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja skanowałem 4 programami czysty programi ale nie chce mi wychwycic tibi 9.53 ;p .. za to chce mi zrobic pod 9.50 xD

Opublikowano

Witam Bo mam Taki Mały Problem zainstalowalem MC Tam gdzie mam Tibie odpalam pierwsza Tibie i chce Odpalic Drugą tibie ale nie moge BO wyskauje mi "A Tibia clients is already running. (Error code 29)"

Co mam zrobic zeby dzialalo ;>?

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...