Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biobot = Fe

Rebe1946

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam "bociarzy" :)

Mam do was następujące pytanko , dorobił się ktoś na Bio-Bocie/Udo-bocie FE w dark orbit ?? oczywiście chodzi mi o full iryski , laserki/osłonki !

Jak tak to w jakim czasie i po ile puszczaliście bota ;) w jakich godzinach :)

Z góry dziękuje za odpowiedz ;)

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

ja boce już z 2 tygodnie na biobocie, mam 10lf3, 5 osłonek za 10uri, i 10 najlepszych napędów. + jakies 40k uri w tym momencie

0 ostrzeżenia, zawsze zmieniam md5 na czas + lecę na samych skrzyneczkach.

testowałem biobota na alfie jednak nie poradził sobie, na dedyku kicka dostał, a u mnie na kompie padł na simonach <lol> jakoś marnie działa bo dostawał kicki i musiałem się po 2-3 razy logować tak więc nie polecam do gg.

Jeszcze trochę się dorobię i bd wypasik konto

Obecnie

Alfa 21/34

Beta 42/48

Gamma 43/82

Planuje zrobić all gate'y na ibocie na darmowej licencji(chyba jeszcze jest, bo nie śledzę) , jak to z tym będzie się zobaczy :D

Darmowy bocik, a się nawet sprawdza,

Wydaje mi się że jak bd miał stabilny serwer na którym bocik się wcale nie bd zacinał(niestety na moim dedyku łapie zwiechy tak po 4-6h) dasz radę się dorobić FE w 3-4tyg.

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano

Tzn dorobić FE , Full LF3/BO2 , bo irysków to raczej nie :)) A ile Ci zbiera Energi przez hmm 10h ??

Tzn jak zmieniasz md5 na czas bo nie rozumiem ??

Jaki stabilny serwer ??

Opublikowano

z energia jest różnie i nie patrzę ile mam po x godzinach :P raczej jak mam 100+ to sobie wyklikam żeby później nie klikać 1k ene na raz :P,

Energie zbiera średnio co 2-3min(dużo zależy od szczęścia) więc 10*60=600, 600/3=200energii, wydaję mi się że spokojnie bd 200+ ene po 10h

po prostu w te dni co się zmienia pilnuje aż pojawi mi się błąd i go zmieniam.

Stabilny serwer mówię tutaj o serwerze dedykowanym, dzięki temu będziesz miał mniejsze rachunki za prąd. +'em serwera dedykowanego jest to że mogę go z telefonu podglądać w szkole jak jestem :)

31019.png

18706.png

Opublikowano

z energia jest różnie i nie patrzę ile mam po x godzinach :P raczej jak mam 100+ to sobie wyklikam żeby później nie klikać 1k ene na raz :P,

Energie zbiera średnio co 2-3min(dużo zależy od szczęścia) więc 10*60=600, 600/3=200energii, wydaję mi się że spokojnie bd 200+ ene po 10h

po prostu w te dni co się zmienia pilnuje aż pojawi mi się błąd i go zmieniam.

Stabilny serwer mówię tutaj o serwerze dedykowanym, dzięki temu będziesz miał mniejsze rachunki za prąd. +'em serwera dedykowanego jest to że mogę go z telefonu podglądać w szkole jak jestem :)

A jak zrobic ten serwer dedykowany ??

Opublikowano

ja tez mam pytanko ile wam zbiera uri na godzine i jakim najlepiej statkiem latać i na jakiej mapie?

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

ja przez 3 miesiace latalem po okolo 6h dzienie ( w godzinach popoludniowych ) + skylab ( 3kk dzienie ) i dorobilem sie fe z iryskami :) nie jest mozliwe w 2 tygodnie miec full fe z samym botem ani nawet w 2 chyba ze 24/7

PS. jesdzcze tak zrobilem 3 alfy 1 bete i juz mialem gamme ale banik ^^

Opublikowano
A ile Ci zbiera Energi przez hmm 10h ??

W 7h powinieneś mieć +/- 100 energii. Ja latam na 3 kontach (BioBot 1.1.8 z opcją "Cleaner", mapa 2-1), ostatnio sprawdzałem, było 78, 114 i 94 energii do GG. Oczywiście jak wszyscy wiedzą, wiele zależy od szczęścia.

Latam już jakiś miesiąc i mam 5 Irisów, 12 napędów G3N-7900, 74.000 Uridium. Do tego 2 złożone alfy, betę (do drugiej brakuje mi 13 części), do gammy "tylko" 7 części, w delcie jest 50, 4.000 EJ. Wylosowałem też 400.000 amunicji laserowej. Jak narazie 0 ostrzeżeń.

*

Opublikowano

ja przez 3 miesiace latalem po okolo 6h dzienie ( w godzinach popoludniowych ) + skylab ( 3kk dzienie ) i dorobilem sie fe z iryskami :) nie jest mozliwe w 2 tygodnie miec full fe z samym botem ani nawet w 2 chyba ze 24/7

PS. jesdzcze tak zrobilem 3 alfy 1 bete i juz mialem gamme ale banik ^^

W 2 tyg nie jest możliwe nawet przy 24/7, ale w 3-4 już tak. Ja latam 2tyg średnio po 12h dziennie i mi jeszcze duzo brakuje.

31019.png

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...