Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Fajny Save (Są Ss)

CaM™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przectawiam wam mojego save !

Macie ss :

http://img585.imageshack.us/g/20110421130859.png/

Tu download i skan :

http://www.multiupload.com/DVOL863HU0
___________________________________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________________________________
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f33126d339d684b6680e4ac802b7fb93fae48a55a110e04872ee5b81a7b77255-1303385201

Nie chatowałem .

To że mam po 64 to oznaka tego że w nocy nie spałem :)

były fajne moby xD

mca.png

Sygnatura wykonana przez tego użytkownika(KLIKNIEJ W TEN NAPIS)[/center]

Rekrut
Opublikowano

@UP

To, że Tobie nie udało się zebrać takiej ilości surowców nie oznacza, że jest to niemożliwe i można to zrobić jedynie używając cheatów. Tego, czy używał cheatów nie wiem, może i tak, ale doceń czyjąś pracę i wysiłek, a nie od razu kogoś krytykujesz.

76561198012581006.png
Opublikowano

@UP

wątpię że znalazłeś tyle redstone . Jeszcze w żelazo jestem w stanie uwieżyć

A ile w takim razie to zbierałeś ?? <_<

Opublikowano

Długo od kilku miesięcy gram na tym save więc wiesz .

@down

i co z tego że zgapiona ?? co są prawa autorskie kurwo (sory nie mogłem się powstrzymać) .

To że są all po 64 to oznaka mojej pracy oraz wkładu 4mb ma save . najpierw rozpakuj kopałem głuwnie .

Sam nie zrobisz lespzego

Nie chatowałem

Jak ja cheatowałem to JJay TEŻ !

A co kolejki nie mam jesteś pewien ??

Może jest gdzieś ??

A zresztą moze zrobie .

mca.png

Sygnatura wykonana przez tego użytkownika(KLIKNIEJ W TEN NAPIS)[/center]

Opublikowano

FAKE AND GAY!

Save jest bardzo słaby, 1/10 i oczywiście na cheatach. Domek nieładny, wieża ściągnięta. W magazynie to ty masz mało tego stuff'u, nie chodzi o to. Ale poważnie?... Wszystko po brzegi w 64, bez żadnego niepełnego stack'a. Tony wajch, stacki nowych szyn, które ci są zbędne, gdyż nie posiadasz kolejki. I skąd glowstone, jeśli nie ma portalu?

"Długo od kilku miesięcy gram na tym save więc wiesz ." Tak, miesiące gry na 3mb save, w którym jest robota wykonalna na 1dzień, gratulacje wymówki...

Jeżeli naprawdę sądziłeś, że ktoś ci tą w bajkę uwierzy, to pozdrowienia dla twej (o ile występującej) inteligencji.

35891u.gif

42282.gif42356.png

34630.gif35868.gif

16506.png34638.png

26238.gif42107.gif

31622y.gif10852.png

25648n.gif

Opublikowano

DOBRA ŚCIEMA !

Oczywiście, że cheatował!!

I tak ogólem ja na moim savie mam zbudowanych kilka domków, port, wieżę i mój save ma 25 mb.

I na moim save gram od wczoraj ;D

+

Opublikowano

Weście się kurwa (za przeproszeniem) zamknijcie. Jak jesteście Neosami i nie umiecie pozbierać sobie itemków, nie nasza wina. Dla mnie save sie podoba. Łap +.

nCTI1.png

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

a6f26eda907303c67515c63694e90d86.jpgKliknij w sygnaturke i dodaj diament. To nic nie kosztuje.

Zbieram Me Gusta (Lubię To)

Opublikowano

Nie czitowałeś? -_- Nie jestem w stanie uwierzyć że znalazłeś kilka stacków cegieł, a save waży zaledwie 3 mb. Za przeproszeniem: NIE PIERD.., ja mam save 35mb a mam 4x stacki cegieł a ty masz 3mb i 18 stacków ??

Miałeś invedit w grze i nie próbuj nikogo oszukać, 3mb i 18 stacków cegieł, już o innych materiałach nie wspominając...

@Edit:

Poszedłem trochę dalej i już save waży 5mb. Nie musisz kłamać...

W kopalni wszystko opuszczone: żelazo, redstony, węgiel ...

Opublikowano

Nie chciało mi się tego gówna za przeproszeniem ściągać ale to zrobiłem...no i żałuję...Wszystko zczitowane...Wieża JJayJoker'a.Tak jak @UP napisał 18 stacków cegieł i 3 mega.Save żałosny...Nie chce mi się dalej wypowiadać w tym temacie...

''Why So Serious?"

By Joker...

Zbieram -

Opublikowano

CaM nie słuchaj Ich. Oni by umieli tylko na cheat'Ah to robić. Oni tak mówią bo nie umieją grać.

nCTI1.png

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość linii

a6f26eda907303c67515c63694e90d86.jpgKliknij w sygnaturke i dodaj diament. To nic nie kosztuje.

Opublikowano

kur... nie pier.... że miałeś tyle gliny przy bazie... Musiałbyś mieć koło ~2000 nie przetopionej gliny -_-, i idź se słownik lepiej kup, a nie kłam na publicznym forum..

CaM nie słuchaj Ich. Oni by umieli tylko na cheat'Ah to robić. Oni tak mówią bo nie umieją grać.

A ty jak nie znasz się na grze, to się nie wypowiadaj!

Skoro tyle przeszedłeś to jak to możliwe że save ma 3mb??

Ja przeszedłem tyle miejsca żeby teren znaleźć i mój save waży już 35 mb 0_o

Opublikowano

Kurde, najgorzej wykorzystane 3mb w moim życiu... Podejrzewam, że wszystko to w editorze robione, a na save wbił, żeby załadować stackami... Kopalnia nie ruszona, żelazo, węgiel, redstone, kurde, przynajmniej sie przyznaj...

Niszczę system XP'kiem, a wszyscy co mają W7 to zdrajcy i powinno się ich roszczelać.

Opublikowano

@MinCrafter Ku*wa Ja się nie znam na grze? Ty potrafisz tylko krytykować weś się nie wpie**alaj szm*to je**na jak nie umiesz docenić kogoś pracy!!! @Coppaman Jak On cheat'Ował to w takim razie JJayJoker i CTSG też cheat'owali.

nCTI1.png

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość linii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...