Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie abym nakr?ca? let's play'a?

2. 2. Czy chcecie prezentacji ?wiata?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokaże wam dziś miasto Minast Tirith znanie już większości ze servera MPC i z władców pierścieni :). Co gadać więcej? Pobierajcie zwiedzajcie. Nie daje ss'ów bo chce aby to było zaskoczenie dla nie których ;).

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Skanu nie dam bo plik ma 53 mb ;)

Pozdrawiam. Mąka

@edit

Wpadłem na pomysł rozkręcenia mojej działalności na YouTube nakręciłem kiedyś jednego let's play'a ale był z lekka nie wypałem... Mikro miałem rozwalone i fps średni był 1/5.

Teraz fps jest większy (20-60) mikro nie szumi ogółem. Więc jeśli Ci się podoba ten pomysł oddaj głos w ankiecie i jak masz konto na YT zasubskrybuj mój kanał

http://www.youtube.com/user/oXMakaXo?feature=mhum

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Już zaczynam sciągać zobaczymy czy coś fajnego:D

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Nie da się rozpakować -.-

Zrób reupload bo archiwa uszkodzone.

Mój wielki błąd pobierało się jeszcze...przepraszam :)

Zaraz zobaczymy co tu mamy;)

@@@EDit coś niesamowitego Łap --- nawet slimy biegają xD

Opublikowano

fajne, fajne. Strasznieee duże ...

Pamiętaj nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem!!!

Zbieram - , a tak naprawdę to +

Opublikowano

Miło że wam się podoba jakiś czas temu dodałem ankiete głosujcie ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

juz się rejestruje na YouTubie !!!!!! Postaram się wszystkie odcinki oglądać (bo JJoker (tak się pisze ?) ma zbyt dużo tych Let's playów i za długie CTGS też, więc wole równo zacząć z tobą :P ), a co do mapki to już ją kiedyś miałem :D

jLRw2A6.png

Opublikowano

Opłaca :).

Mape można wkleić też pod server :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

wziąłem wybuchowe strzały (mam moda) i zacząłem wszystko rozwalać. Teraz MinasTirith wygląda jak góra lodowa

jLRw2A6.png

Opublikowano

Co do ankiety. Nie nagrywaj lets play, większość ludzi nagrywa minecraft aby tylko zyskać jakąś tam sławę na yt i wgl. Później zostaniesz zaspamowany trollami i tyle z tego będzie. Zrobisz jak zechcesz. Ale jak chcesz nagrywać to jest bardziej tylko i wyłącznie Twoja decyzja więc po co ta ankieta? -.-

1303741113-U170772.png

Sygna by

TamiS

Opublikowano

Chciałem żebyście mi pomogli wybrać bo nie jestem pewien ale już podjąłem decyzje i jutro pojawi się pierwszy let's play ;). Jak macie pomysł na nazwe let's play'a piszcie na PW

1390144171-U592769.png