Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zając Wielkanocny I Nowe Kamyki Metin Całe Info!

xbandzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam zakładać noob konta i robić postaci na wait hacka :). Jeżeli mógł bym prosić o nakładkę na itemy typu jajeczka i królika bo na kamerze nie widać to proszę upnąć na jakiegoś hosta.

sygna2.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

naruto393, gdybyś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że prosiłem o łatkę do MODA KAMERA !

Spamujesz tym noobq.

Metina się patchuje.

Potem wgrywasz moda i powinieneś mieć zajączka i all.

Przepraszam, za noobqa ale mnie nerwy poniosły ;'/.

Opublikowano

Spamujesz tym noobq.

Metina się patchuje.

Potem wgrywasz moda i powinieneś mieć zajączka i all.

Przepraszam, za noobqa ale mnie nerwy poniosły ;'/.

I Bang Bang Bang tu się mylisz :). Aby widzieć królika/pisanki trzeba mieć nowego root.epk (Dzisiejszego) a bez root.epk bez kamera kamer nie działa :). Więc możesz mieć kamera bez pisanek i zajaca albo zajaca i pisanki bez kamera :). Wystarczy rozpakować roota i dodać id królika i pisanek lecz ja tego nie umiem ^^.

sygna2.png

Opublikowano

Oddajac jajca do kicajka drop widze zenujacy, ciekaw tez jestem czy koszyczki do swiecenia ; D jednorazowe czy na pare razy badz do konca eventu . bo cos drogie jakby mialy byc na jedno jajko....

graphic.png
Co te karabiny, boty takie OP!
Chcesz mnie wspomóc ? To proste ! :

https://vulcun.com/friend/herrheinrich
Dzięki za wszystkie reffy !

Opublikowano

A mogę się dowiedzieć jakie poziomy będą mieć te kamienie metin? :)

Czy po prostu będą to normalne metiny 5, 10, 15 lvl (cierpienia, walki, bitwy), tylko po prostu zmieniony wygląd?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

leci tak o :

3 POTY NIEBIESKIE

3 POTY CZERWONE

5 KWIATOW BRZOSKWINI

5 GRZYBOW TUE

5 POKRZYW

5 GANGO

5 KWIAT KAKI

5 BZU

3 POTY FIOLETOWE (SREDNIE i DUZE)

jak cos jeszcze wyleci bd edit :D

NA SZCZESCIE JEST BUG :D

JESLI POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Gameforge zrobiło to tylko po to aby zarobić, bez koszyka z IS tego za 10 zł nic raczej dobrego wam nie poleci...

Banda złodziei i tyle nawet na świętach potrafią zarabiać macie drop opisany w pierwszym poscie z koszykiem bez widać różnicę....

Opublikowano

hmm, a nie prościej wbić na board? ale jak komuś się nie chce to trudno, jednak szkoda że wszystko stamtąd ripujecie :(

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

up bez koszyka z is szansa na dobry drop jest malutka ^^ nawet nie wiem czy w ogóle coś dobrego poleci

Opublikowano

FakJe kupiłeś koszyk?

Jak tak to koszyk jest na jedno użytkowanie? Czy zostaje w eq np na zawsze na 1h czy cuś ;p

Koszyk można użyć tylko raz czyli można 1 jajko włożyć. Bo jak by było na 1h albo wiecej to był by cud :D

Koszyk Wielkanocny

combatda.png

Pomogłem ? Spodobało Ci się to co napisałem ? Kliknij w lubuie.png

Opublikowano
hmm, a nie prościej wbić na board? ale jak komuś się nie chce to trudno, jednak szkoda że wszystko stamtąd ripujecie

gdzie tam masz nagrody podane i szczegółowe info pokaż mi ! o.O Jak nie wiesz to nie mów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...