Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Darksideofthemoon

MARCELINON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postaci są nowe, faktycznie trudno było to stworzyć.

Nie ma fryzur dla tych postaci.

Druid to na razie tylko mężczyzna, natomiast Wilkołak jest kobietą.

Druid będzie bił z konika mniej więcej w ten sam sposób, jak wojownik dwuręczną bronią lub mieczem (krótkie lub długie laski).

Wilkołak nie będzie posiadał konika. Sam jest zwierzęciem. Zamiast siedzenia na koniku wilkołak ma pieczęcie dzięki którym staje się większy i ma bonusy takie jak na bojowcu, militarze zwykłym koniku. Wtedy nie może używać skilli tak samo jakby z siedział na koniu. Nowe postaci na razie mają po jednym skillu z konika, ponieważ nie dopracowaliśmy grafiki w reszcie (dojdzie z patchem).

Link do clienta będzie podany 3h przed rozpoczęciem serwera.

Launchera nie będzie.

Opublikowano

Możliwe że to jednak nie żart ale jak jest naprawde to tego nie wiemy. Dopiero to się okaże

zmianah.png

Opublikowano

Hehe... Chciałabym to widziec ... A jaka broń dla wilkołaka "Pazur śmierci" albo nie wiem "Szpon zatrucia"? Bo dla druida niby ma byc jakaś laska..

zmianah.png

Opublikowano

Hmm.. Właściwie to prawdopodobne że dodali nowe klasy..

Na przykład może być Broń dla wilkołaka..

1lvl:Szpon Niedźwiedzia

15lvl:Szpon Wielkiego Lykosa

Fajnie było by ;p

Opublikowano

możliwe że to też fake ale tamto było że to nie jest metin2 a tu tego nie napisali ale jedno mnie niepokoi taki niby skrypter a na mpc ma pare postów czyli bardzo możliwe że albo zrobił konto po to żeby się pośmiac a potem tego bana dostac albo na serio pro serwer

Pomogłem? Daj + Jeżeli nie nie dawaj nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no ale idioci minusują pewnie każdego kto napisał że fake ja dostałem minusa cycek któremu plusika dalem żeby wyrównac do zera a serwer 99% fake bo tak to by dali jakieś screeny to będzie czekanie na gówno tak jak czekałem 8h na GreenLife i co gówno a nie serwer to będzie podobnie albo koles się jaja robi bo myśli że zarobi pare +

@edit

No i kiedy serwer wystartuje. Teraz jestem pewien ze to fake a nie serwer !!

Pomogłem? Daj + Jeżeli nie nie dawaj nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

juz wam wczessniej mowilem ze to tylko glupi zart glupiego dziecka co nudzi sie w domu a wy wierzyliscie ze cos takiego powstanie(to do cycek122) jestes tez glupi w takim razie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Temat do zamknięcia i My że tak Powiem "Dorośli" (Niektórzy Emocjonalnie,Niektórzy Wiekiem) Uwierzyliśmy.

Już dalej Bez komentarza...

Opublikowano

Dzisiaj start, ależ jakoś go nie ma. Aha, no i może znajdzie się jeszcze palladin? Jak chcecie, to dajcie wszystkie z wow'a, ciekaw jestem jak to będzie rosmieszczone, przy wyborze postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...