Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dedykowany Serwer Plemiona - Artofhead .Pl

zigman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ArtOfHead

Z przyjemną uwagą, chciałbym wam przedstawić pierwszy serwer dedykowany do kultowej gry przeglądarkowej - Plemiona.

Adres Gry

http://artofhead.pl/

Zalety

•  
  • Serwer jest spolszczony w 95%.
  • Serwer włączony jest cało dobowy.
  • Szybki transfer internetowy.
  • Brak jakich kolwiek lagów.
  • Serwer jest cały czas modernizowany przez admnistrację.
  • Miła Administracja.

Na serwerze jest wiele zalet, których nie umieściłem, ponieważ za dużo by tego było.

Fabuła Gry

Fabuła pierwszego serwa, polega na unicestwieniu wrogich plemieni.

Fabuła Gry

Gra na serwerze jest przyśpieszona normalnie o 600 razy.

Polecamy grę na Mozilla Firefox!

l

cooltext625770171.png

Jestem głównym producentem KingDomu

Opublikowano

Automatyczna wiadomość.

Ten temat został przeniesiony z forum:

"MMORPG -> Via www"

do:

"MMORPG -> Via www -> Plemiona".

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@refresh.

Nie polecam grać serwer już nie działa Administrator ma 13lat i do tego soli takie błędy ortograficzne jakich nie robi mój kuzyn pięcioletni .

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Grałem tu już 2 razy. Za pierwszym razem 2 w ranku i reset. No okey znowu grałem i 4 w ranku i serwer padł, teraz niby działa ale nie da się zalogować.

Jedna rada : jeżeli czegoś nie potrafisz zrobić to tego nie rób. Albo postaraj się zrobić to 10x lepiej niż myślą ze potrafisz. :)

Opublikowano

Hah jak robi to po pierwsze nie trzeba żadnego dedyka za 500zł tylko VPS za 29zł/mc. Na VPS'ie masz zewn ip co pozwala podpiąć domene i wpuścić do sieci taki serwer. Plemiona potrzebują naprawdę małą ilość ramu i procesora tutaj liczy się tylko łącze internetowe :P

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Axel ma rację, ale potrzebny jest też dość spory dysk,bo jeżeli serwer się rozkręci,to będzie sporo ważył.

Dla przykładu:

artofhead - 350++ zarejestrowanych graczy, waga z 300 mb po wypakowaniu zmieniła się do 2,2gb,oczywiście tyle zajmuje baza, bo w niej ciągle zachodzą jakieś zmiany.

Przy 30k zarejestowanych byłoby znacznie więcej :P

Nie będzie niczego.

Opublikowano

nie polecam grać na tym serwerze bo ten typek co go zrobił ma gdzieś z 14 lat i nie wiem co robi nawet mówi że jest na dedyku on nawet nie wie co to jest serwer dedykowany i jeszcze bzdury wypisuje że pisał z administracją plemion i Pozwolili mu na zrobienie Plemion na no-lan =] smieszny jesteś no-lan jest zabronione =]

Opublikowano

nie polecam grać na tym serwerze bo ten typek co go zrobił ma gdzieś z 14 lat i nie wiem co robi nawet mówi że jest na dedyku on nawet nie wie co to jest serwer dedykowany i jeszcze bzdury wypisuje że pisał z administracją plemion i Pozwolili mu na zrobienie Plemion na no-lan =] smieszny jesteś no-lan jest zabronione =]

Z tego co mi wiadomo to on ma 18 lat, ale czy to prawda to akurat nie wiem.

PS: Server kiedyś był dedykowany ale potem już ktoś zablokował mu dedyka bo server był na jakimś hackowanym dedyku.

PS 2: Nie widziałem że pisał , że dostał pozwolenie.

Opublikowano

Polecam serwer !! Czasami tylko lekko laguje. Gram na S4. Zapraszam do plemienia NightMare ( Gildiia Top1, Gracz Top1 w pkt i pokonanych przeciwnikach ).

Pzdr. Gamus.

Ps. Zmiencie tlo poniewaz bardzo razi w oczy i trudno wytrzymac :P

Opublikowano

@kebcio123 niestety, zmarł niecałe blisko 2000 lat temu (chyba :D ) I nie mogę Cię z nim zapoznać, ale jak pójdziemy do Św. Piotra ( czy jaki tam pilnuje tych wrot do nieba :PP) To Cię z nim poznam :)

Opublikowano

Ja nie wiem czy administracja tego serwera sobie "leci w kulki" ze nawet nie poda zadnego infa czy cos jest dodawanego czy serwer off na zawsze czy jakies klopoty techniczne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...