Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Pliki Cofające Wersję 1,5 Do 1,4

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wielu z was zakłada nowe tematy z prośbą o pliki które cofają wersję 1,5 do 1,4 - Nikt wam nie umie dokładnie wytłumaczyć jak to zrobić. Ludzie dają wam linki do jakiś nowych clientów etc, a ja zamieszczam w tym temacie najlepszą alternatywę.

Plik:

http://www.speedyshare.com/files/28069740/minecraft.jar

Skan:

beztytuugbc.jpg

Naprawdę to jest najlepsza alternatywa, nic się nie zmienia oprócz wersji, plik parę MB więc nie trzeba wszystkiego ściągać i instalować.

Instalacja:

1. Wchodzimy w uruchom %appdata%

2. Wchodzimy w folder BIN

3. Podmieniamy plik minecraft.jar

4. Wchodzimy do gry i lukamy czy wszystko jest OK :)

Jeżeli taki temat był to możecie ten zamknąć i usunąć (ja takiego tematu nie znalazłem)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

no cóż ludziom się przyda i masz + ale ja zawsze robie back upa przed zmianą wersji xD

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Tak za przeproszeniem dzieciaku, ty napisałeś ten temat dnia:

Napisano 20 kwiecień 2011 - 23:51

a ja mój napisałem dnia:

21 kwietnia 2011r - 17:14

Więc co ty do ch,,,,,ja nędzy jaja se robisz ?

To twoje coś jest nic nie warte, a ja zrobiłem to porządnie z zbudowanym spolszczeniem gry!

Bardzo przepraszam za wulgi, ale wkurza mnie taka dziacinada

Tutaj liczy się estetyka i wartość tematu, a nie jakiś gniot skopiowany z innych stron

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

@UP prawda...

a co do tematu to nazwałbym go pliki wersji 1.4 a nie cofające wersję. Tylko taki chwyt na tytuł masz.

Cofające tylko wersję? No moim zdaniem to wrzucające tylko to co one same zawierają. Jeśli coś dogrywaliśmy to tracimy to.

Polecałbym dopisek: wgrywając ten plik godzisz się z wgraniem tego co on zawiera (czyli nic dodatkowego). I nazwę tematu na pliki z 1.4

9obpmnjr.png

Opublikowano

Tak za przeproszeniem dzieciaku, ty napisałeś ten temat dnia:

Napisano 20 kwiecień 2011 - 23:51

a ja mój napisałem dnia:

21 kwietnia 2011r - 17:14

Więc co ty do ch,,,,,ja nędzy jaja se robisz ?

To twoje coś jest nic nie warte, a ja zrobiłem to porządnie z zbudowanym spolszczeniem gry!

Bardzo przepraszam za wulgi, ale wkurza mnie taka dziacinada

Tutaj liczy się estetyka i wartość tematu, a nie jakiś gniot skopiowany z innych stron

Przepraszam tato, a może mamo bo nick raczej mi na płeć żeńska wskazuję :) Niemniej jednak pliki te cofają do wersji 1,4, a chyba po to cofamy pliki zeby grać na multi nie? No własnie to raczej na multi nie ma co stracić : - )

Czemu mówisz na mnie "dzieciak" jak mnie nawet nie znasz? Wywyższasz się i nic więcej, nie osraj się tym przepraszaniem za wulgi i tak jesteś zerem

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...