Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Grief] Lechistek5

Mateusz990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej jak byś nie kontynuował gry tutaj każdy z nas byłby zadowolony idź sobie na podwórko pojeździj sobie z kolegami rowerami a jak trochę dorośniesz to wróć .

14j5cfs.jpg
Opublikowano

@up Zgadzam się w 100%. lechistek nie widzisz że nikt cie tu nie chce, psujesz tylko grę.

Tak poza tematem, wytłumacz mi czemu gdy na serwerze ktoś zaczął temat o metinie napisałeś że w metina grają tylko dzieci neo przy czym twój nick na skype to "metinowiec" (ma tak w profilu) a twoje zdj w profilu to szamanka z tej o to gry? Wiesz, nazywaj siebie jak chcesz ale sądzę że masz mniej niż 12 lat skoro piszesz że "metin to gówno" tylko żeby się przypodobać innym. Wiele osób pisze że metin to badziewie chociaż nigdy nie grało. Ja grałem i nie mam nic do tej gry, ale żeby pisać że to jest "badziewie" żeby tylko zakozaczyć, pokazać jaki ty luzak jesteś itd.

Rada dla Ciebie?

Puknij się w głowę albo odpocznij od grania z innymi ludźmi bo tylko wprowadzasz wszystkich w szał.

Jeśli to czytasz to pewnie gdzieś tutaj u góry jest mój post. Pewnie jest on bezsensowny i nic nie wnosi do tematu bo ja nigdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli nadal to czytasz to chyba nieźle Ci się nudzi bo przecież tu nie ma nic ciekawego. Zainteresował Cię ten mój bezsensowny tekst ? Chyba nie ale widać bardzo się nudzisz bo nadal to czytasz. Jestem zwykłym urzytkownikiem tego forum i nikomu nie zabraniam czytania mojego podpisu ale jesteś pewien że chce Ci się to czytać? No ale jak już tyle przeczytałeś to przeczytaj do końca bo jeszcze tylko kilka słów. A właśnie, jeśli znalazłeś błąd w tym tekście za pierwszym razem jak go czytałeś to muszę ci powiedzieć że to nie lada wyczyn. Wielu przed tobą to czytało i go nie znalazło. To chyba na tyle.

Zbieram Plusiki

Daj jednego (+)

Opublikowano

Cóż, wydaje mi się, że sprawa przesądzona. Mimo, że lechistek mówi, że to nie on to jedna rzecz jest dziwna - Jakim cudem, nagle, tyle osób ma SS'y jak on jest na miejscu zbrodni ? Jakim cudem akurat on się tam znalazł ? Odpowiedź jest prosta - kłamie mówiąc, że tego nie zrobił.

PERM!

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...