Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na jakim serwie zagrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim serwerze najlepiej aktualnie zacząć grę? Chodzi mi generalnie o ceny(Ku, EQ) i żeby serwer nie był zbyt pusty. Mam zamiar zacząć surką lub wojem - profesja jeszcze nie określona .

PS. Ostatni temat został zamknięty, wydaje mi się dlatego, że modek myślał że chodzi o priva, a chodzi mi o serwery PL.

Opublikowano

Według mnie syriusz ma na razie najniższe ceny.

Imho. na pl'u nie da się teraz grać, jeżeli zaczynasz od nowa to polecam Ci metin2 US- czemu?

-5% to boty a nie na odwrót.

-Mili, przyjaźnie nastawieni ludzie(bardzo pomocni).

-Niskie, nie zmieniające się ceny(np. aura miecza KU. 1kk, cena stoi już od ok. roku)

-Za misję do 10poziomu dostajemy po 99% doświadczenia, natomiast od 10do 20 po 90%, co może ułatwić nam wbicie charów na "farmboty".

-Co miesiąc, jest wybierany gracz na Króla, społeczność serwera wybiera go, głównie aby mógł teleportować wszystkie osoby które expią na v2 za free.

-Tanio możemy dostać wysoko wybonowany ekwipunek, ze względu na niska cenę w "IS"-item shopie.

-Kamień Duchowy za jedyne 50K, więc tóż po wbiciu skilli na G, całą resztę można powiedzieć mamy "za free".

-Możliwość kupna pierścionków expa (1h) oraz rękawic złodzieja (1h).

-Bodziami nie da się handlować, natomiast bardoz łatwo zdobyć je z misji, oraz magiczny metal, który również do zdobycia jest za następne wykonywane questy/misje.

-Dorobić możemy się bynajmniej szukając metinów na m2, pewnie zapytasz "Jak to, przecież ktoś ciągle penie tam siedzi"

Otóż odpowiadam, mało kto wie tam, że jest takie coś jak "zoomhack", mało tego, mamy aż 12CH do wyboru na jeden serwer, co daję nam pewny loot!

-Na serwerze gra bardzo dużo Polaków, jeżeli chciałbyś liczyć na pomoc, z chęcią w wolnej chwili postaram się Ci pomóc, wystarczy, że napiszesz do mnie na PW!.

-Mało tego, również jest sposób na SM!

Pełen opis znajdziesz tutaj;

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Powiem Ci, że mnie zachęciłeś tym opisem :P. Dało by się jakoś zmienić tylko język na PL - z czystego lenistwa wole nasz ojczysty :P.

Opublikowano

Jest spolszczenie, właśnie od kamera + w kamerze masz podstawowe hacki.

Jeżeli zaczynasz grę to polecam Ci tego hacka:

Ma w sobie nofog+zoom więc może się przydać (szczególnie, że jest chyba 8ch). więc znaleźć metina to nie problem =).

Najwięcej Polaków gra na new world, w tym też ja.

Opublikowano

tak jak wszyscy powyżej mod powstał głównie aby spolczyć nieco metka ale są tam też funkcje normalnego hacka jak sh i inne ale głównie są to hacki wizualne które widzisz tylko ty

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Nie rozumiem czemu piszecie, że na PL jest dużo hacków jak sami na nich gracie ?? Pewnie chcielibyście żeby tylko wy je mieliście i byliście koxy ? Oj tak to daleko nie zajdziemy...

Opublikowano

Ja ci polecam zagraćna Syriuszu ponieważ, server jest tani i jest dużo spoko graczy.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, zainstalowałem US-a może mnie wciągnie, bo te ceny które piszecie są na PL-u są naprawdę chore :P.

Opublikowano

No niby czemu chore ? 1kkk kosztuje cię raptem 5 zł. a na usie ile kosztuje 10kk ? No to pozdrawiam.

Ceny są takie jak tu i tam. Tylko że dysponujemy większą kwotą i można oszukiwać.

Opublikowano

Czemu chore? Temu że przykładowo nie inwestuje realnych pieniędzy w grę, tak jak Ty. Po drugie wydaje mi się duże, bo ostatni raz grałem jak wyszedł Deimos, jakieś 3-4 miechy po tym fms+9 po 12-15kk był, więc to radykalna różnica z cenami teraz ;).

Opublikowano

No niby czemu chore ? 1kkk kosztuje cię raptem 5 zł. a na usie ile kosztuje 10kk ? No to pozdrawiam.

Mistrzu na US'ie nie kupuję się yangów, bo można je zdobyć in game.

Jest bardzo mało botów, jako graczy w ogóle.

Nie każdy chciałby wydawać po 50zł/mc na metina.

Ceny przedmiotów są za to o stokroć mniejsze, niż na PL.

Opublikowano

Na pl odradzam grać, ale jak coś to najlepiej na najnowszym czyli s25.

Jak chcesz pograć na US, co polecam zachęcam poczytać tą lekturkę :

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Graj na US :) sam gram na FK. Ceny tanie mili gracze. Warto zagrać świetna zabawa. Nie to co Metin2 PL... Pełno dzieciaków pyskatych i Allegro ;)

Metin2 US TO jest to ;)

G00D nie rozśmieszaj mnie... aura na PL okolo 120kk +... a na US 400-600k... na US fms +9 ze średnimi +20 z kd +4 kosztuje w granicy 30-40kk...

Zapraszam do gry RaVenS ;>

Opublikowano

Na pl warto by było pograć na s 25? Najnowszy to chyba ten. Dość tanie ceny, ale warto pograć też na innych.. Szybko dropniesz - szybko zarobisz - szybko załatwisz eq ; ) . Aktualnie na prawie każdym serwerze FMS'y po 600-700kk (+9)

95548558381383742861.png

Opublikowano

Ceny są takie jak tu i tam. Tylko że dysponujemy większą kwotą i można oszukiwać.

Mistrzu na US'ie nie kupuję się yangów, bo można je zdobyć in game.

Jest bardzo mało botów, jako graczy w ogóle.

Nie każdy chciałby wydawać po 50zł/mc na metina.

Ceny przedmiotów są za to o stokroć mniejsze, niż na PL.

Na pl odradzam grać, ale jak coś to najlepiej na najnowszym czyli s25.

Jak chcesz pograć na US, co polecam zachęcam poczytać tą lekturkę :

Graj na US :) sam gram na FK. Ceny tanie mili gracze. Warto zagrać świetna zabawa. Nie to co Metin2 PL... Pełno dzieciaków pyskatych i Allegro ;)

Metin2 US TO jest to ;)

G00D nie rozśmieszaj mnie... aura na PL okolo 120kk +... a na US 400-600k... na US fms +9 ze średnimi +20 z kd +4 kosztuje w granicy 30-40kk...

Zapraszam do gry RaVenS ;>

Na pl warto by było pograć na s 25? Najnowszy to chyba ten. Dość tanie ceny, ale warto pograć też na innych.. Szybko dropniesz - szybko zarobisz - szybko załatwisz eq ; ) . Aktualnie na prawie każdym serwerze FMS'y po 600-700kk (+9)

User Polls podziękował to po co nadal spamujecie?

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...