Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Epicki Save

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam epickiego save :D. Nie dam wam ss'ów ale po pobraniu i wejściu do gry zobaczycie co tam jest wybudowane ;). Jak chcecie to ktoś może dać ss'a. Ale nie chce wam psuć wrażenia ;)

Down:

http://hotfile.com/dl/115189445/ca0aa16/The_Orb_by_ML32_Upolad_by_Mka.zip.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d7dd3c898deb91e0faa9fdc902eba864b036d2e7a90247ee12fae5a17db98802-1303317738

Seve nie jest mój znalazłem go w internecie.

Pozdrawiam. Mąka.

@edit

dodałem ankiete jak będzie więcej niż 10 głosów na tak wrzucę wam coś lepszego co pewnie ktoś już widział ale nie miał tego na własność

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Zaczynasz już na samej górze :D potem odwracasz się do tyłu i schodzisz ;).

Wielkie lagi są przez obiekt tam :D

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mówiłem.

Chyba wiesz czemu ss'a nie chciałem dać :D? Masz lagi tam.? Bo ja jak cholera :/

P.S. Daj mi - ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Up

To dajesz masz czas 24h zrób identyczne na innym sedzie to zwróce honor ;).

Pozdro. Kto mi daje +?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dodałem małe głosowanko bo widzę że się podobają wam fajne i epickie savy ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Normalnie epicka budowla, leci -.

Może zrób temat w którym będziesz na bieżąco wrzucał ciekawe savy? Może nawet przypną. :)

Opublikowano

bark słów aż boje się następnego ale lagów zero

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

Wiecie że to mob grinder czy jakos tak zamknięty w kuli, na samym środku kuli jest pusty kwadrat tam sie cos daje i stane na tym i lecą itemy nam na głowe stack prochu strzal itd. w 10 sec

Opublikowano

Jutro do południa powinien się pojawić nowy save w nowym temacie :). Ale nie obiecuje ;)

Pozdrawiam. Mąka

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...