Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dynamit Na Perma

Meki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3600 dni

Ale 3600 ft na bl musisz wygrać to raczej niemożliwe mój kolega z clanu ma 600 dni ale to jeszcze mało -.-

Uśmiechnij się, bo jutro może zabraknąć Ci czasu albo zębów.

Opublikowano

można kupić jakom tam chcesz broń na perma... to trzeba kupić 30 razy na 90 dni xD... to jest 2700 razy xD

na tyle dni musisz mieć dynamit xD

to jest chyba 10 lat o ile się nie myle :)... pozdrawiam xD

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Specjalista
Opublikowano

to jest bardzo trudne, tak jak up powiedzieli musisz 3600 razy wygrać BL,

ale im dłużej to wbijasz to tym wiecej musisz bo ciągle czas się zmniejsza, więc bardzo szybko i często trzeba przechodzić, bo jak aktywujesz go z inboxa to jego zegar tyka ^^.

a w inboxie on może leżeć tylko jeden dzień. Czyli jak aktywujesz to musisz szybko reszte nabijać.

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Wlasnie a komu sie chce przejsc ponad 3600 razy Blacka -.-? bo w 1 dzien nie zrobisz 3600 czyli doliczyc musisz kolejne 400 lajtowo :D i do teog ile razy bedziesz miec mission Fail czy cos zeby miec taki item na perma trzeba byc konkretnie maniakiem.

Jak ja nazbieram dynamin na np. 10 dni to potem z 4 dni nie gram Ft bo sie nie chce ;]

-Ushio.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...