Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fc Barcelona Vs Real Madrid

GutenMorgen

Barcelona vs Real  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra ?

• FC Barcelona
      25
    • Real Madrid
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Puchar upadł?! Ja oglądałem do końca i nic nie było...

Ale dobrze ,że real wygrał!

Nie można wszystkiego wygrywać... Zobaczymy jak poradzi sobie Barca teraz w UEFA...

Powinno być wczoraj więcej doliczonego czasu.... za te bijatyki i faule :rolleyes:

Stawiam ,że Barca wygra UEFA

UP

Ale popatrz też na 2 połowę.... kto grał lepiej?! kto oddawał więcej strzałów na bramkę?! Barcelona mogła to też równie dobrze wygrać...

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta jedna brama Barcy na spalonym kur*a ! W pierwszej połowie myślałem, że Real wygra. W drugiej Barca pokazała na co ją stać, ale to i tak za mało :)

No trudno trzeba się pogodzić z tym. W końcu nie każda drużyna może przejść dalej.

Ja kibicowałem Barcelonie, ale i tak jestem zagorzałym fanem Manchasteru United xD

Jak myślicie kto wygra :

Chelsea czy Manchaster?

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Real się tylko bronił i grali jak cioty....

Barca by lekko by wygrała z Real'em jakby mieli Puyola, bo jego brak robi swoje ....

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Nie wiem czy większość z was zna chociaż z 8 zawodników barcy, ale wierni fani prawda?

bo fani barcelony to tak jak w polsce lecha poznan

pozerzy ktorzy nie znaja podstawowej 11

pewnie widzą ze messi gra

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

@up

Ja nie jestem fanem barcy.

Wolę Arsenal. ;)

+1 ^^

@top

Pierwsza połowa to dominacja Realu. Fakt, Arbeloa nadepnął na Ville, może chciał, może nie. On wie o tym najlepiej. Napewno Mou nie kazał mu tego zrobic. Właściwie klucze do zwycięstwa byli Pepe, Ronaldo, Carvalho i Khedira. Pepe grał zajebiście, tak samo jak w poprzednim meczu. Moim zdaniem ta żółta kartka była niesłuszna, ale za całokształt mu się należała. Ździwił mnie brak środkowego napastnika. Myślałem,że Mou wystawi drewniaka Beznemę, jednak ustawili sie na zagrania krzyżowe. Pepe miał pecha, bo po dośrodkowaniu Ronaldo trafił w słupek. Marcelo świetnie szarżował po lewej stronie. A widzieliscie w pierwszej połowie podanie na dobieg do di Marii? Był jakieś 5-10 metrów od Alvesa, a dobiegł szybciej do piłki. Ronaldo mógł strzelic więcej goli, np. w 1 połowie znowu po krzyżówce.

Z Barcelony najbardziej podobał mi się Adriano. Xavi był prawie unieruchomiony przez Pepe, więc nie miał jak rozgrywac do Messiego, który nie grał najgorzej. Jednak Messi bez podań Iniesty i Xaviego to nie ten sam messi.

Reasumując, Real wygrał zasłużenie. Pokazał,że nawet Barcelone da się pokonac. Jednak gratuluje Barcelonie za chęci i ambicje.

Opublikowano

Masz racje grali podania w powietrzu krzyzowe odrazu jak dostali pilke walili na 2 do przody gdzie biegl juz Ronaldo

lecz to ich nieusprawiedliwia jakby barca tez jebala kosy jedna za druga to nieodbyl by sie mecz

lecz ona miala honor i nie faulowala,

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ten upuszczony puchar to pewnie replika :)

Było o tym dziś w gazecie FAKT xD

Ten upuszczony Puchar to tylko replika więc ;D

Opublikowano

Nie jestem fanem piłki, ani tym bardziej piłkarzy, wolę sam grać. Mam jednak ale to tych którzy albo wolą Barcę, albo Real(i w sumie bardziej do Tych), po jakiego się kłócicie? Jak patrzę na ronaldo to śmiać mi się chce : ) - nie ważne jak jest dobry, jest jeszcze lepszym komikiem, oczywiście z "ładną" fryzurą.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...