Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ostrzeżenie / Biobot

Kopela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Latam na BioBocie około 2 miesięcy. Niedawno logując się do gry wyświetlił mi się kod do odblokowania konta bo wykryto u mnie bot'a ;P I teraz mam pytanie czy ktoś jeszcze dostał ostrzeżenie ?? I czy ktoś próbował dalej puszczać bota po pierwszym ostrzeżeniu i jak długo bez kolejnego mu się udało przetrwać ? :)

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Opublikowano

w kurwe jebana 1 noc huj naewt nie latal, ubil i stał na mapie pedał zajebany i huj ostrzezenie mam i przez tego jebanego bota stracilem 1 miejsce przez ta kurwe inferno

Opublikowano

To straszne. Zajebiście nas urzekło, że nie dasz rady. Twój problem - przyszedłeś się wyżalać na forum? Skoro mówisz że nie dasz rady, to po co siedzisz tu i pierdolisz, skoro powinieneś bić reapersów?

@Topic

Ja też używam biobota już z miesiąc i nie dostałem żadnego ostrzeżenia.

@432423432

Skoro piszesz, że byłeś na 1. miejscu, może to ci coś podpowie:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Dobra pytania mam:

Jak długo bocicie na bio niektórzy się wypowiedzieli ale chodzi mi też ilegodzin na dzień i co wam przez ten czas wybociło (jakie wrota macie ile ammo i urki )i czy ktoś dał rade bez ostrzeżenia o banie nazbierać na FE o i podajcie jakiś screen jak wygląda takie ostrzeżenie. B)

Ps:i jak ktoś wie o której godzinie zmieniają sida :)

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Dobra pytania mam:

Jak długo bocicie na bio niektórzy się wypowiedzieli ale chodzi mi też ilegodzin na dzień i co wam przez ten czas wybociło (jakie wrota macie ile ammo i urki )i czy ktoś dał rade bez ostrzeżenia o banie nazbierać na FE o i podajcie jakiś screen jak wygląda takie ostrzeżenie. B)

Ps:i jak ktoś wie o której godzinie zmieniają sida :)

31173895666136786455.png dzisiejszy

Opublikowano

Kurde i tyle ban na dzień to mogę bocic bez przeszkód a jest coś takiego że po kilku ostrzeżeniach jest ban na stałe?

Ps: Proszę o odp na resztę pytań.O i co zrobi c z tym kodem jak się go dostanie wpisać i tyle?

Opublikowano

tak przepisujesz ten kod tylko. ale jak znowu będziesz bocić i wykryja to zabierają Ci 40% PD i Poważania, wiec jak ktoś troche ma to w sumie szkoda tracić. Ja bociłem to udało mi sie złożyć 3x alfe, 1x bete,1x gamme, a na ammo nie patrzałem bo przeważnie miałem na statku full i mi nie zbierało ;p URI też dobrze wpadało bo se wyrobiłem 18pp więc jest dobrze :) Teraz już chyba nie bd bocić bo szkoda mi pd i poważki ;P

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Opublikowano

tak przepisujesz ten kod tylko. ale jak znowu będziesz bocić i wykryja to zabierają Ci 40% PD i Poważania, wiec jak ktoś troche ma to w sumie szkoda tracić. Ja bociłem to udało mi sie złożyć 3x alfe, 1x bete,1x gamme, a na ammo nie patrzałem bo przeważnie miałem na statku full i mi nie zbierało ;p URI też dobrze wpadało bo se wyrobiłem 18pp więc jest dobrze :) Teraz już chyba nie bd bocić bo szkoda mi pd i poważki ;P

A 18 punktów postępu jak by to na urkę przełożyć to kupi się za tyle FE?

Opublikowano

18pp to jest 1368 ccd.

1368*300=410.400 uri

Za 410.000 uri kupisz (jeśli chodzi o podstawowe wyposażenie) 31lf3 i 10 bo2. A więc nie, to nie będzie fe...

Opublikowano

ja juz poce 46dni ...

a nadal niewiem czy jak dalej bede bocil to dostane ostrzezenie czy odrazu bana..

powie ktos jak to jest oczywiscie poleci ,,+''

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

twoje konto musi mieć 28 dni coś w tym stylu jak wykryją u ciebie że bociłeś masz pierwsze ostrzeżenie bez konsekwencji po drugim biorą ci połowę pd i poważania a za trzecim masz bana na stałe :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...