Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam Problem ostatnio mialem instalowanego windowsa na nowy dysk ORGINALNEGO XP i tu jest problem servis pack 3 nie chce sie wgrać bo jakies błedy wyskakuja tak samo Net framework3.5 tak samo pełno błedów a kiedyś tak nie miałem a jak wgram gry to niechca mi dzialać możliwe jest to że windows źle jest wgrany ??

Opublikowano

Ja bym przeinstalowal windowsa, upewnij sie ze windows jest zaaktywowany (a nie 30-dniowa wersja), moze tez tak byc ze juz masz zainstalowane SP3 i net framework 3.5 :)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
Ja bym przeinstalowal windowsa, upewnij sie ze windows jest zaaktywowany (a nie 30-dniowa wersja), moze tez tak byc ze juz masz zainstalowane SP3 i net framework 3.5 :)

Właśnie oto chodzi że nie mam zainstalowanego net framework 3.5 i servis pack 3 tez nie mam !!

Edit:chce zrobić formata ale się boje oczywiście robiłem formata ale to jest nowy dysk a koles co mi go skladał dołączył jakąś dyskietke z KONTROLEREM RAID a ja zupełnie nie wiem co to jest Pomocy !! czy jak zrobie formata bez tego całego kontrolera to cos uszkodze ??