Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mod Do Xenoxmt2

OpanujSie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytaj ten temat

http://www.mpcforum.pl/topic/140999-jak-zmienic-serwery-w-kamermodzie/

Lub podaj

IP serwera:

Port:

Char Port:

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wystarczy miesc starego klijeta xenoxa i zainstalowac na nim najnowszego metin2mod i odpalic przez mod2011 i serwer jest 34 powinien dzialac mi dziala pomoglem daj ------

Opublikowano

Ludzie, XenoXmt2 jest w kamer modzie ;) wiem bo na nim czasem gram :D musicie wejść w zakładkę "Mod 2010SF", a jak dalej nie chcecie wierzyć to możecie sprawdzić liste serwerów :P dla leniwych umieszcze ja tu ;)

Yitian2

Remia

PandoraMT2

DragonMT2

EliteMT2

Tiveria

ProMT2

LomaxMT2

EttelMT2

BoundMT2

mtVision.info

eDgMt2

NewLongju Norm

NewLongju Plus

iMetin.org

iMetin.pl

Longju

AtlantisMT2

CreativeMT2

Endorian

TrueMT2

Metin5

4biddenMT2

Future2

Alkatra

Neveria

PhoenixMT2

Celestial-World S1

Celestial-World S2

Venisemt2

AvalonMT2

draenor

VirtualMT2

mexilia

xenoxmt2 --------- Prosze o to was serwer :D

metin2united

Candylongju

AriusMT2

Longju3

PS : podziękowania przyjmuje w postaci broszek na serwie :D nick : Verox

xD, sorrka za ort ;/

Edit#

Jeżeli ktoś nie wie jak wgrać Mod 2010SF to już wyjaśniam,

pobieracie Metin2 (PL), wgrywacie go do wybranego folderu, patchujecie torentujecie go.

Następnie wchodzicie na strone www.metin2mod.tk i uruchamiacie zakładke "Mod 2010SF" z której pobieracie Mod Kamera.

Mod Kamera wgrywacie do wybranego folderu, po czym kopiujecie go i umieszczacie z Metinem (PL).

Będziecie mieli Liste serwerów i tam wyszukacie Xenoxmt2, logujecie sie, a dalej robicie co chcecie :P

Opublikowano

No jest kamermod z tym ale jak instaluje kamera do tego clienta nowego to mnie wywala podczas wybierania postaci ...

@edit: zalogowalem sie ale widze tylko obraz taki jak przy ładowaniu i wyświetla mi się czat nic więcej :)

graphic.png

Opublikowano

SataniQus ... grzebałem w plikach aby dodać wszystkie możliwe ikony skille tekstury i zbroje ;)

na początku zabierz się za połączenie PC ze zbroje by pastor cris ;)

Opublikowano

Nie wiem o co tyle krzyku serwer XenoXMt2 na modzie jest od paru dni przecież, oto

link do tego moda: http://www.wupload.com/file/44685379/metin2mod_2011sf_06072011.exe

skan tej strony internetowej: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=400ec72763470fa3773102d3eaa4f753b528f6b48f27cec7c1c6b646af88a363-1310246160

Pozdrawiam :)

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

A ja gram na kamer modzie i jest gitaśnie :D. A jak to zrobilem ? proste . Pobralem polskiego metka 2011 wrzucilem patcha 2008 zainstalowalem KamerModa2010Sf wlaczam metka za pomocą Coneect Helper(jest w folderze z metkiem jak zainstalujecie kamer moda) biore start bot i mi wszystko działa tzn. Niema nowych tekstur ani niewidać epickich broni i zbroi chyba ze pobierzesz patcha. Mi głownie o to chodzilo abym mógł zmieniać śr ;P. To na tylee ;p Jak chcecie mozecie dać ++ ^^ Myśle że pomogłem

graphic.png

Opublikowano

to że jest to chyba każdy wie :) ale nie działa ^^

jak to możliwe ? mi działa XenoXMt2 na Metin2Modzie

1308908520-U361982.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...