Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dostałem dzisiaj pare informacji które potwierdziły się czyli :

Herobrine w wersji 1.5 jest to potwierdzone !!!!!

Pozostaje pytanie , kiedy i gdzie go spotkać ?

1.to łatwe ( macie mieć grafike na fancy a nie far ) to podstawa

2.Jak usłyszycie dzwiną muzyke tzn taki odgłos nie wiem jak to ując poprostu muzyka nie zgadzająca się z orginalna to oznaka że !!!!!! Herobrine was obserwuje !!!!!!!! rozglądać sie bacznie !!!!!!!!

3.Gdy zobaczycie np unoczące się obiekty np jakies kamienie 4x4 itd to jego sprawka będzie niedaleko ( na mapkach z Górami najczęściej )

Te wszystkie pkt zgadzaja się nie pisać że kłamie czy coś bo to prawda możecie wierzyć lub nie ale to jest moja opinia na faktach !!!!!

A ta muzyka zdarzała się w wersji nawet 1.4 , 1.3 itd ale wtedy się to nie działo

No niestety ale jest dodany on co do teksturek są one zakodowane w plikach :)

KOMENTUJCIE !!!!!!!

2 PKT JEST NAJBARDZIEJ WIARYGODNY 2 RAZY AZ DZIĘKI NIEMU GO ZOBACZYŁEM !!!!!

Opublikowano

A w świętego mikołaja czy wróżki wierzysz?

Herobrine w wersji 1.5 jest to potwierdzone !!!!!

ja w twoim temacie nie widzę potwierdzenia że istnieje (pisać to se też mogę )

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Ja Was tylko informuje , nie musisz wierzyć , tylko nie przestrasz się potem jak ci w ciemnym tunelu wyskoczy :)

Nie oczekuje od Was ufnosci ale tylko oszczegam :)

@EDIT: niby straszy w pewnym sensie :P

Opublikowano

Jakieś dziecko metina Ci wleci i zaspamuje... masz już temat o herobrine i go niema, a o takich rzeczach pisz w tamtym temacie.

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

Ale to nie jest temat na sprzeczki tylko info :DDD tutaj nie ma zaduzo spamu , krótko i na temat :)

A posty typu on nie istnieje itd odpuście se już odrazu .

Ja Was nie zmuszę do wierzenia ale : spróbujcie wykonać 1 i 2 krok a zobaczycie że to działa :P

Opublikowano

Krzysztofa, nie będe komentował, tego co napisałeś, ale co ma do gry dodaje Herobrine?

Czujecie się otoczeni? Pewnie świnie was obserwują.

W tunelach nie trzeba odrazu Herobrine spotkać. Jeśli gracie na Easy to można również Zombie znaleźć lub też Slimy.

W grze napotykamy się na różne dźwięki, częściej chyba w 1.4_01, ale co z tego? Czy zaczniecie krzyczeć, gdy usłyszycie dziwny dzwięk? Bo ja osobiście nie :/

@Emil0

A co jest w tej postaci takiego strasznego? Wgrając na MP spotykasz wielu graczy, i jakoś nie są oni straszni, a to że ma białe oczy to tylko fakt teksturki.

Osobiście mam gdzieś istnienie Herobrine, bo fakt że istnieje bądź nie jest mi zbędny, póki nie spali mi chaty :P

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=r9-rD6SI6KY jesce byl inny taki jak by wyskoczyl jak zjawa lub demon xD Moze puzniej znajde ale ja w niego nie wieze nigdy go nie spotkalem i nie mam zamiaru

@edit tu jest 2 link

oglondalem to :D

@edit2 @down jak bys widzal to bys wiedzial ze napisalem cos do tematu -,-

ja w niego nie wieze nigdy go nie spotkalem i nie mam zamiaru

@edit3 moze ale jedynie co widzalem na swojim swiecie to jakies dzwine zjawiska typu cos sie sklonowalo chialem isc tam i za kazdym razem minecraft sie zawiesial i nic nie moglem zrobic @up

A co jest w tej postaci takiego strasznego? Wgrając na MP spotykasz wielu graczy, i jakoś nie są oni straszni, a to że ma białe oczy to tylko fakt teksturki.
Grasz na sp a kopiesz tunel a tu ci taki ludzik z bialymi oczami jak zjawa przyjdzie i bendzie sie naciebie patrzyl
Opublikowano

@UP:

Proszę takiego czegoś nie dawać .... Posty z sensem i na temat :)

@EDIT:

Margo : No wiesz mnie to zawsze tam ciekawi a gra mi była spokojna wiesz owce bije coś tam creeper rozwali aż ten herobrine no troche się denerwuje czy mi nie wyskoczy no wiesz w tunelu np idziesz idziesz zakręt a tu ta twarz to każdy by się przestraszył jak tak nagle wyjdzie :) a tak z daleka to wiesz robić ss i podziwiać :P

@EDIT:

Na alpha 1.2.4 czy jakoś był na 100 % a notch mówił że w któreś wersji go doda może nadszedł ten czas ? kto wie :D

Opublikowano

szczerze ? gram sobie na single a tu jebs twarz Herobrine i znikla w ulamku sekundy lol wtf ?? zaczynam sie bac..

Jebać to!

Opublikowano

O rly? ;p Najs będę miał dzisiaj koszmary -.- a tak topic to fajnie będzie jak się pojawi :D może w końcu dzieci się go przestraszą i nie będą grać! Geo wgraj go na multi :D

1307713087-U105081.jpg
Opublikowano

he he rozśmieszyłeś mnie już ;p

ja dzisiaj grałem już 4/5h w 1.5 i ani śladu pogody ani tego twojego hb...a jak nie wierzycie w moje słowa zobaczcie w pliki mc....

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

Opublikowano

O nie HEROBRINE! Boję się mamo. Ładny wał. Po pierwsze hmm pierwszy krok "macie mieć grafike na fancy a nie far" Grafikę nie da się mieć na far, może być fast. Czyli, mam rozumieć, że jeżeli gram na fancy to mogę zobaczyć herobrine a jak na fast to nie? Ciekawe insynuacje. Idź opowiadaj takie wały tacie. @up mnie też rozśmieszył, sprawdziłem pliki, nic nie ma. Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś mod wgrany na pirata z dziwnego źródła i tyle.

Opublikowano

Nie ma ch*ja ... niby dlaczego grafie ma byc na Fancy ? i tak dostrzegamy na kazdej grafie wszystko >.<

ale szkoda ze to nie prawda ; xx . mimo ze to gra to i tak chyba nasralbym w portki po ujrzeniu tego calego Herobraina , dlaczego ? a bo dlatego ze grasz na SP i masz swiadomosc ze nikt ci nie towarzyszy a pozniej dostrzegasz rzeczy ktorych Ty nie stworzyles , dziwne zjawiska odwracasz sie a tu patrzy na ciebie jakis mobek ; oo ... no i jeszcze jak przeczytalem ze tworca gry mial brata i umarl i stworzyl tą niby postac jako odwzorowanie swojego brata , i to wlasnie dla tego Herobrain nas nawiedza w najmniej oczekiwanych sytuacjach . ahh szkoda ze to bujda

Opublikowano

nie wiem co o tym myśleć ale Natan brr

ten drugi filmik

kurde gośc sie patrzy a tu jep brr

tylko jak dla mnie ten 2 filmik nie ma sensu bo jego brat zmarl i ma być odwzorowaniem czyli powinien być spokojny a tu jep

A herobrine?

hmm no skoro jest to jest i trzeba sie z tym pogodzić choć niecieszy mnie to 8/

ważne czy będzie mógł otwierać dzwi bo jeśli nie to ok zabarykaduje sie ;D

ale jeśli tak ... wychodze z kopalni do domku a tu JEB ! stoi taki kolo i sie gapi

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Nie wiem co za róznica z tym fancy a fast ale ja go na fancy zobaczyłem przy 2 kroku :)

@EDIT: Affib : śniegu nie widziałem ale deszcz tak :P przy nim spadają mi fps do 90 , jest on inny niz na classic po nacisnięciu f5

Opublikowano

Ja będę Marią Magdaleną jak ktoś mi to potwierdzi ;) Herobrine(Him) nie istnieje..

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Takie ściemy to do kolegów.

Następny zamknięty temat zrobiony przez kogoś kto myśli że ktoś mu uwierzy.

Nawet jeżeli notch by miał zmarłego brata na pewno by to uszanował i nie wsadzał jego postaci

do gry.!

Close

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...