Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Jak Obsługuje Się Proxy Options W Sbocie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak obsługuje się Proxy Options w sbocie :), gdyż wiem, że jest to teraz potrzebne aby zalaczyc wiecej niz 2 silki :) prosze o przyklady ( co wpisac w rozne luki itp...)

Opublikowano

chyba jeszcze nikt nie wie jak to zrobić PS: ja tez poszukuje ale ciężko niby coś znalazłem ale nie da się tego zrobić opcja proxy jest w sbocie w zakładce Extra/Proxy ale o co biega to nie wiem jakie dać ip itp. jak ktoś to umnie prosimy bardzo o pomoc:)

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Co prawda nie mam sbota ale był temat w gildi i mogę co nie co powiedzieć ; ) Extra/proxy>Proxy options(zaznaczacie"Use SOCKS v5 proxy")>idziecie na stronę z gdzie można znaleźć proxy np.

To jest ukryta treść, proszę

lub
To jest ukryta treść, proszę

Polecam tam gdzie najmniejszy ping ; )(Zielone)>W Domain/IP wpisujecie IP z strony no i w porcie port. Dalej to albo po prostu włączacie albo sie uruchamiało ponownie sbota ; ) Szczerze wiem czy dział możecie sprawdzić jeśli chcecie. ale ROBICIE TO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ NIE PONOSZĘ ŻADNYCH KONSEKWENCJI ZA UŻYCIE TEGO SPOSOBU(żeby potem nie było)

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png