Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aciek666 CO SIĘ dzieję! Gdzie jest SlimeMS! Co teraz! Rządamy INFORMACJI!

Siminuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ty naprawdę chcesz Bana? Może specjalnie nie odpisuje, bo? :

1. Ma tego wszystkiego dość za przeproszeniem.

2. Chcę wyskoczyć z czymś naprawdę dobrym za niedługo i patrzy co wyprawiacie ^.^

Cierpliwości PROSZĘ!

Temat otwarty na dyskusję na ten temat. Hf&GL, ale bez SPAM'U!

Opublikowano
Czy ty naprawdę chcesz Bana? Może specjalnie nie odpisuje, bo? :

1. Ma tego wszystkiego dość za przeproszeniem.

2. Chcę wyskoczyć z czymś naprawdę dobrym za niedługo i patrzy co wyprawiacie ^.^

Cierpliwości PROSZĘ!

Temat otwarty na dyskusję na ten temat. Hf&GL, ale bez SPAM'U!

Dobra, usuń topic. <3

@Edit Yoooj

Temat pozostawiam na dyskusję, bo jak o 8 rano już widzę, że ktoś płacze. To wolę żeby tu się wypowiadał, ale mają to być posty głębokich refleksji na ten temat!

Opublikowano

Ja jestem po prostu ciekaw, czemu temat poleciał do kosza? Zrobiłeś to, bo Aciek cię prosił? Jeżeli tak to chociaż powiedz, czy coś ci zdradził. Chodzi mi o to czy powiedział, że koniec, czy, że trzeba czekać. Tyle mi wystarczy, ale chcę to wiedzieć.

Opublikowano

Piszcie do Aćka na PW może odpiszę! Albo tutaj! Nie wiem co mu się dzieję, może Jajo mu zafarbowało na różowo. Na pewno jak go poprosicie uroni rąbka tajemnicy. ^^

Opublikowano

Kurw*, zaraz palpitacji serca dostane... Nie możecie poczekać kilku dni? Jesteście no liferami? Ziomek ma ciężko, ma swoje sprawy i jeszcze prowadzi serwer, co wy więcej od niego chcecie?

Poczekajcie, lepiej grac na lepszym serwie później niż teraz na niedopracowanym i żeby co chwile były resety kont, błędy itp. Jak Aciek zrobi to powie..."koniec kwestii papa"

Piszcie do Aćka na PW może odpiszę! Albo tutaj! Nie wiem co mu się dzieję, może Jajo mu zafarbowało na różowo. Na pewno jak go poprosicie uroni rąbka tajemnicy. ^^

@Yoooj, nie wiem czy wiesz ale tylko dokładasz mu roboty xD

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

HeHe tak lubię go denerwować. Poczekajcie, a zobaczycie Efekty*. Jeżeli Aciek mówi:

a treści da się samemu wyczytać czy serwer będzie, czy nie.

To powinno dać wam do myślenia ^^. Może za niedługo wyskoczy z czymś fajnym ;].

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...