Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Postac Pod Pvp

mentalian

postac pod PvP  

102 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktora klasa najlepiej radzi sobie w pvp wg ciebie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pod pvp dobra jest (nie najlepsza) Wizard, jeżeli ma się dużo kasy i dobre EQ, szybkie przejścia między skillami. (obym się nie mylił) :)

Serwer: Mars

Nazwa postaci: Asamiya

Klasa: Wizard

Level: 40+

Crafting: ~

Pet: ~

Pomogłem? kliknij + ;)

Markom1525.png

Opublikowano

VerShinin Niestety się mylisz wizzard jest najsłabszą postacią pod PvP w cabalu :)

Najlepszy wg mnie jest Blader , dlaczego ? otóż dlatego iż ma potęznego Crita oraz dużo def rate . Grałem 3 lata bladerem i w PvP kosił , lecz z WA są problemy WA także na PvP kosi jak wyżej kolega napisał

Ma największy atak i hp, oraz bardzo dużo obrony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja na Force Bladera. Z dobrym combo nie potrzebny mu jest nawet def i hp ponieważ jest nad zbyt szybką postacią .

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

wg mnie najlepszy jest warior ponmiewaz ma duze dmg fajne skile i jest znakomitym tankiem.

Zbieram +^-iki ^^

2dhh9pg.png

Grałem w Cabala

Grałem w Metina

Grałem w WoW-a

Gram w Minecrafta ^^

Opublikowano

Moim zdaniem Wa ma duzo defa co daje przewage i nie az takie drogie eq ;] szczerze to kazda postac jest dobra ale jednak WA mnie bardziej przekonal do pvp ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

2391376d68344a1abbde4a341afecfa6.0.gif

Opublikowano

Warrior do pvp z dobrym eq może byc nawet mędrcą sześciu ścieżek ma wszystko co dobre do pvp : hp,sile i skille

1314603192-U332270.jpeg
Opublikowano

Warrior do pvp z dobrym eq może byc nawet mędrcą sześciu ścieżek ma wszystko co dobre do pvp : hp,sile i skille

Wahahhahahahah Wes mnie nie rozsmieszaj Tym wariorem Zaloze sie o 10 tysiecy ze blader z takim samym eq Jak na warriora wzial by go na 2 hity , zrob sobie wariora to sie zaloze ze z kazdym bl bedziesz przegrywal A tak pozatym To Na forach cabala duzo ludzi zali Tego warriro . Moim Zdaniem jest to gorsza profesja Nawet od wizarda do pve i pvp

s1wy92r.gif
Opublikowano

Szkoda, że pvp to nie tylko duelki smieszne w ktorych decyduje fart - masz kryta - wygrywasz, nie masz - gryziesz glebe.

Pograjcie na TG, przekonacie sie kto ma moc. Debuffy FB są świetne - jestes bez szans. A Kryt z Shield Splintera fsa to dodatkowe 100crit dmg - policzcie sobie jak przypierdoli ;)

Opublikowano

Zgadzam sie z toba Misty fs jest poterzny na pvp a zwlaszcza mfs to jest praktycznie najleprza profesja no pvp .

s1wy92r.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry warrior w endgame set potrafi dobrze pier...

Sam znam kilka warkow co siedzią w bi na war channel i nikt ich nierusza bo wie że jak zaatakuje to bedzie rzeźnie ;P

Opublikowano

Zwracam sie do idioty ktory pisal ze BL jest the best zartujesz.

Znam każda profesje pro bo mam duzo kumpli w tej grze Ares robi rzeznia na dungach a nie w pvp a jest BL

Wa co prawda jest dobry do pvp ale przebija go FS no nie stety ale tak juz bywa.

Ktoś pisał ze MFS najlepszy do pvp i wgl ;)

Smieszne. /\ /\ teraz mfs po update smierdzi siarą.

Znacie MrEsctasy? No to wiecie co potrafi WA , teraz Extasy gra Wi i jest jeszcze lepszy niz na starym WA .

Zadna postac jednak nie przebije Wi ;)

Opublikowano

Warrior jest najlepszy. Ma największy atak i hp, oraz bardzo dużo obrony.

@Osama:

Przed "oraz" nie stawiamy przecinka.

@topic

Ja wybrałem Force Archera. Postać ta jest stosunkowo słaba w porównaniu z innymi klasami na poziomie niższym niż 150. Dużo zależy tutaj od eq i szybkości skilli.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...