Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O Górnictwie Słów Kilka... + Niespodzianka Dla Ambitnych ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A gdy np. daaawno temu napisałem tutorial, jest w stercie spamu a mógłby się przydać nie jednej osobie, to mogę odświeżyć ? :)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Kokosz ma racje.

Powinno zostać tak jak kiedyś, GoldMember a nie Mpc Champion, to teraz co trzeba będzie zrobić dla gold membera?

Skoro konkursy - MPC Champion

Sponsorzy - Mpc Sponsor

Osoby które piszą hacki itd - Mpc Coders

Recenzje, etc. - Mpc media team

Czyli jak teraz zdobyć gold member?

beznazwyex.jpg

Opublikowano

Dokładnie. WR, CA, CS... same aktywne działy...

A np: w NFS World, możemy zrobić zawody ?

Czy w MC na najlepszą budowlę.

Wg mnie lipa :ninja:

Opublikowano

Panika paniką. Ale jednak to jest pewnego typu faworyzacja pewnych działów, czyż nie ?

Opublikowano

DLACZEGO!?

Pewnie dlatego że byłą u nas zmiana regulaminu jakiś czas temu. Dajmy na to tutoriale czy download etc... czasami poradnik leży i leży ale komuś się przydaje i wtedy odświeża bo ma jakiś problem. Niedawno to wprowadzaliśmy, a jak widzę Mou nic nie zmieniał w regulaminach więc nie wiem.

A gdy np. daaawno temu napisałem tutorial, jest w stercie spamu a mógłby się przydać nie jednej osobie, to mogę odświeżyć ? :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Kokoasz - racji nie masz...

Gornistwo to dobry pomysł...

Kary także.

Ranga też.

Gold Member jest za większe zasługi.

Insectoman zawsze był, jest i będzie...

Nienawidzę dwulicowych szmat, które mówią co innego i co innego robią.

Pomagam za darmo przy budowaniu for internetowych od podstaw.

Jestem początkującym webmasterem

.

Opublikowano

Ale jak ty to sobie wyobrażasz? W grach FPP możesz zmierzyć się 1v1. Liczą się tylko umiejętności. A w innych? Np w Mt2 to zależy od levelu i eq...

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Ogólnie pomysł z nagrodą jest w fazie testowej, szukamy przeciwwagi dla absorbującego działu Metina, który zżera wielu użytkowników ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ale jak ty to sobie wyobrażasz? W grach FPP możesz zmierzyć się 1v1. Liczą się tylko umiejętności. A w innych? Np w Mt2 to zależy od levelu i eq...

Jak i w Worldzie. ;-)

Wierz mi, Nissanem Silvią S15, spokojnie rozkładałem 20lvl+ gdy sam miałem 9-ty

Opublikowano

Teraz to trzeba się ostro napracować żeby Golda zdobyć. A co do górnictwa to z tutkami się przydaje odświeżanie. Ale żeby nie autor odświeżał go dla postów dziennie. :>

@NISMO

Jak można mieć pvp mając 9 lvl ?

Opublikowano

Teraz to trzeba się ostro napracować żeby Golda zdobyć. A co do górnictwa to z tutkami się przydaje odświeżanie. Ale żeby nie autor odświeżał go dla postów dziennie. :>

@NISMO

On chyba mówił o NFS World..

Co do tematu. Nagroda jest tylko dla działów FPP, gdyż MMO ponieważ tam się liczy skill. Np w takim metnie zbroja

Opublikowano

@NISMO

Nie mówię o M2 :ninja:

Opublikowano

Generalnie super, że napisałeś ten temat. Z perspektywy globala widzę że, odkopy to ostatnio duży odsetek warnów.

Niestety mam wrażenie jakbym spotykał je coraz częściej, ale to może być przypadek.

Mam nadzieję, że temat spełni swoje zadanie :)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano (edytowane)

Jak zobaczę jednego bana za to Wasze górnictwo, to osoba go dająca straci rangę. Obiecuje. W weekend zrobimy ostatecznie telekonferencje na ten temat z adminami, bo moim zdaniem Wszystkie zasady zawarte w tym poście nie trzymają się kupy i zagrażają wolności słowa na forum.

Zamykam temat. Proszę się nie stosować do zasad ww. Nie ma czegoś takiego jak górnictwo - piszemy na forum kiedy chcemy i co chcemy. Nie zmienia to faktu, że spam nie jest wskazany i będzie karany zgodnie z regulaminem.

Przecież za to nie ma i nie było banów, tylko warny.

//Teraz to sobie jaja robisz Makin...

//Geoning

Edytowane przez Geoning
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...