Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limit Na Dwa Konta!

marek93

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na mój gust on wkręca. Z tego co się orientuję, Hide My IP jest przeznaczony do przeglądarek, nie do programów typu ibot etc. W przeglądarce i owszem, działa lecz nie w samym silku. Prędzej zadziała program sockscap, lecz dość ciężko znaleźć dobrą bramkę, która obsługuje SOCKS5 i ma mały ping.

Ohh, co za tragedia :(:(

Umieściłem ss'a z opalonymi 3ibotami, także...;)

Jak się nie potrafi ruszyć głową, to się nie będzie miało-proste. ;]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Ale po co ?

Ja z tego nic nie będę miał, jedynie wy będziecie żerować. ;)

Tak jak już kilka osób pisało, da radę ominąć, tyle ode mnie w tym temacie.;*

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Ohh, co za tragedia :(:(

Umieściłem ss'a z opalonymi 3ibotami, także...;)

Jak się nie potrafi ruszyć głową, to się nie będzie miało-proste. ;]

Wiesz, mówić można dużo i wiele. Też mogę wkleić ss'a, którego zrobiłem powiedzmy przed wprowadzeniem limitu. Jak już mówiłem obstaje przy swoim, że za pomocą hide my ip nie idzie zmienić IP w programach typu ibot etc.On jest przeznaczony do zmieniania IP w przeglądarkach. Jak pokażesz mi ss'a z aktualną datą ( chce zobaczyć w tray'u pełną datę, czyli dzień, miesiąc, rok i godzine) to wtedy uwierzę.

Opublikowano

Może i zrobiłbym to, żeby ci się zrobiło głupio i żebyś wiedział, że ktoś odpala sobie więcej niż 2 silki.

Jak chcesz to możesz wbić na mene i wbije dla ciebie np na 5 charów. :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Może i zrobiłbym to, żeby ci się zrobiło głupio i żebyś wiedział, że ktoś odpala sobie więcej niż 2 silki.

Jak chcesz to możesz wbić na mene i wbije dla ciebie np na 5 charów. :)

Jak taki mądry, to chcę zobaczyć te 2 boty ++ żeby było wszystko widoczne, czyli nick postaci, data w tray'u i pasek zadań.

@EDIT: to sobie zamaluj te programy, które są dla ciebie tak wielce ważne..

Opublikowano

iseeu jak dla mnie to walisz aby scieme bo jak bys odpalal tyle charow co mowisz to bysz zrobil tego ss bez zadnych zachamowan a tak to ciagle sie wymigujesz sry ;]

Opublikowano

Spam się zrobił, więc zamknę wam tą dyskusję.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Chciałem dodać, że nie wiem po co zamknąłeś tą rozmowę. :) Było usunąć spam. ;)

Przecież jak ktoś zechce pomóc, to napisze nam o tym tutaj. :) Wierzę w to, że na forum są też ludzie, którzy myślą o dobru ogółu. :)

Film ukazujący co zrobić by uniknąć limitu na IP.

http://www.youtube.com/watch?v=BEirZW6kRxo&feature=player_embedded

Potrzebne programy:

- HotSpotShield:

http://hotspotshield.com/

-IP Limit Bypass:

http://www.mediafire.com/?7q1mg0j5xbh1w85

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=dfc5fc6424bf17cc25678345d6bbce576d1c904be739cc5e7d592c5e431c942b-1303626772

Można jeszcze użyć programu Ibot Auto Starter dla wygody. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Zobaczcie mój post wyżej. ^^

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Już mówię:P ja się nie męczyłem ani chwili w szukanie darmowych pierdoł wydałem 10 funtów i moje pt lata jak? proxy... skąd www.google.co.uk

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

No i spoko co to za problem 10 funtów dla Ciebie majątek prawie cała dniówka... a dla mnie cały.... a po 2 nigdy nie ma pewności...a czytałem jeszcze gdzieś, że maja wszystkie kraje zbanować więc słowo vs słowo.

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Gdybym miał ochotę grać, to bym nawet wyłożył 50funtów, dla mnie ta gra ma przynosić czyste zyski, nie przyjemność, także jakiekolwiek koszta nie wchodzą w grę, nie licząc prądu, chociaż gram też w inne gry 24/7,więc to się niweluje.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@up

skoro grasz dla zysku nie dla przyjemnosci to pozdro... no ale wiadomo kazdy ma inne cele zyciowe.

jedni granie for fun inni nie widza nic poza kasa.

@2x up

no wlasnie rozne pogloski chodza i juz nie wiadomo kogo sluchac :D niech zniosa limit bedzie najlepiej ;)

Opublikowano

Gracze, którzy puszczają po 2, 3 party gfów to tylko pionki, na chinczyków sposobu nie znajdą, wiec niech się nie bawią w to...

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@up

A co myślisz, że nie mogą walić banów czy co ? Jakby chcieli banować to jest zatrudnienie na miecha po 5 osób per server i bany dla botów (żeby chodzili po servie i banowali każdego bota...). CZYSTKA totalna :) W dodatku jest masa rzeczy jak przepisać jakiś kod, WHATEVER... joymax to firma = nie jeden idiota. Są mądrzejsi od Was, zarabiają póki mogą...

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...