Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limit Na Dwa Konta!

marek93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
imited to 2 accounts per IP

France, Germany, Holland, Turkey, Egypt, Poland, Switzerland, Sweden, Finland, Australia, United Kingdom, Ireland, United States so far and probably more..

więc jak? macie na to już jakiś sposób? :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

33622.gif

382.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

ludzie mają po 3 pt 8/8 101+ i zarabiają na silku deklu to jest dramat...

@nie to nie ja, ale znam co najmniej 6 takich osób..

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Jest to maly problem , próbowałem z używać funkcji proxy w sbocie ale niemoge trafic na dobre proxy.Próbował ktoś przez hide my ip albo hotspota?

Opublikowano

Dowiedziałem się o pewnym sposobie zablokowywania pliki typu które sprawdzają nasze IP. Od razu podkreślam że nie wiem czy to na pewno prawda. A mianowicie chodzi o Serwery Proxy. Tak to się własnie nazywa, prawdopodobnie zapewniają one anonimowość w sieci czyli ukrywają nasze IP i wtedy nikt nie może sprawdzić go, jak i bezpieczeństwo. Nawet ściągałem plik który zamienia i jakieś inne cuda ( jeśli ktoś ogarnięty będzie miał ochotę to chętnie podam link. ), lecz niestety nie kminie go.

Opublikowano
" nie podam bo sie za bardzo męczyłem nad tym i mi żal dupę ściska "

Jak znajdę czas i się odpowiednio zmotywuję to jutro powinienem napisać, generalnie nie wiem jakbym miał to ująć, bo muszę to na 2 kompie od podstaw zrobić znów, bo dzisiaj trochę się pobawiłem i jakoś działa, ale żeby opisać po kolei to byłby problem na tą chwilę.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Nawet jak Tobie się nie uda, to wreszcie jakiś normalny człowiek, który sie nie chwali że ominął to a podzieli się z ludźmi. nawet mi nie " żal " jak to sie mówi czasem takich pajaców co tylko gadają, że ominęli. mam nadzieje, że Ci się uda, Powodzenia :D

Opublikowano

Mogę ci napisać z 3 charów z meny, jeżeli chcesz jeszcze większy dowód to mogę zrobic 15charów i stanąć w jednym miejscu ze specjalną dedykacją dla ciebie.

Ludzie sobie inwestują w prywatne ip, co nie jest dużym wydatkiem, także raczej nikt się nie bawi w omijanie tego.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

logujesz dwa iboty, zmiana ip, kolejne dwa iboty,kolejna zmiana ip i tak aż zalogujesz wszystkie swoje chary, także jak widać sposób męczący-albo to ja jestem leniwy.

jak zmienić ip to chyba każdy wie, a jak nie wie, to niech poszuka, bo tego opisywał nie będę.

dodam tylko, że mam hide my ip.

sam również czekam, aż dodadzą jakąś opcje do bota, że ip samo będzie się zmieniało ^^

supremeLogo1.gif

Opublikowano

logujesz dwa iboty, zmiana ip, kolejne dwa iboty,kolejna zmiana ip i tak aż zalogujesz wszystkie swoje chary, także jak widać sposób męczący-albo to ja jestem leniwy.

jak zmienić ip to chyba każdy wie, a jak nie wie, to niech poszuka, bo tego opisywał nie będę.

sam również czekam, aż dodadzą jakąś opcje do bota, że ip samo będzie się zmieniało ^^

mam hide ip i Twój sposób nie działa!

Kocham mpcforum.pl!!!

33622.gif

382.jpg

Opublikowano

No dziwne, mi działa, tobie nie działa.

Poczekaj zaraz może zadzwonie na skype, albo przyjadę do ciebie, bo aż tak mi zależy, abyś opalał ponad 2 boty. ;]]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

No dziwne, mi działa, tobie nie działa.

Poczekaj zaraz może zadzwonie na skype, albo przyjadę do ciebie, bo aż tak mi zależy, abyś opalał ponad 2 boty. ;]]

jeśli jesteś taki zaradny to może byś napisał poradnik dla takich debili jak ja? B)

Kocham mpcforum.pl!!!

33622.gif

382.jpg

Opublikowano

Jak na mój gust on wkręca. Z tego co się orientuję, Hide My IP jest przeznaczony do przeglądarek, nie do programów typu ibot etc. W przeglądarce i owszem, działa lecz nie w samym silku. Prędzej zadziała program sockscap, lecz dość ciężko znaleźć dobrą bramkę, która obsługuje SOCKS5 i ma mały ping.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...