Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich forumowiczów.Mam do was wszystkich pytanie odnosnie tego ktora postacia najlepiej zagrac.Kiedys gralem w cabala i mialem 60 lvl ,ale przestalem.konta nie moglem odzyskac i tu pojawia sei moje pytanie,gdyz chce zaczaac od nowa moja przygode z cabalem i prosze was o podpowiedz co do wyboru postacie.Chcialbym miec postac glowinie pod pvp.prosze o odpowiedz i uzasadnienie swojego wyboru.za pomoc oferuje + i 5

Opublikowano

Warriorem sie najlepiej expi bo na duży armor i duzo hp ale Blader jest lepszy na PvP bo jest szybki jego wada jest słaby armor za to Force Blader ma bardzo efektowne skille i duzo debuffów swietnych na PvP zalezy czy chcesz postac szybką ze słaby,m armorem czy dobrego tanka.Wybór nalezy do cb ;d. Mam nadzieje że pomogłem

Szukam fajnej ekipy do wspólnej gry w CF chętnych proszę o pisanie na pw :DD.

Śmierć jest tylko początkiem...

Opublikowano

Ale blader jest zdecydowanie szybszy i to jest jego największy atut pozatym nie ma az tak o wiele słabszego ataku od warriora

Opublikowano

no dobra ale na przyklad na Pvp blader jest lepszy bo zrobi 3 skille zanim warrior 1 uzyje blader to ma szybkosc a warrior duzo hp i armor

Opublikowano

ja gram z kolegami i mam warriora to przy koledze z balderem wymiekam na PvP moze nie umiem grac ale cos w tym jest

edit FB jest badrdzo dobry na PvP ale na wysokim lvl wtedy mam wiele debuffów np. obniza lvl przeciwnika itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...