Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To będzie jedno z moich najgłupszych pytań ale musze je zadać ponieważ na stronie runesofmagic.pl nie wiem gdzie sie zalogować a podczas gry wyskoczyło mi podaj hasło dodatkowe czy coś takiego i chcem sie dowiedzieć jakie jest

tylko problem w tym, że nie wiem gdzie jest logowanie. Jak ktoś to wie to niech da linka lub opisze

Zgóry dziękuje za tak drobny drobiazg

PS: a tak wogule to tam da sie zalogować ? i mieć jakiekolwiek możliwośći edytowania konta ?

Opublikowano

Zalogować się na ich stronie jako tako nie da. Jeśli chcesz sobie przypomnieć dodatkowe hasło to napisz do supportu wtedy ci zresetują i po zalogowaniu w grze będziesz mógł sobie wybrać nowe. Linku do supportu ci nie dam bo mi sie nie chce szukać. Na stronie masz zarządzanie kontem czy jakoś tak tam poszukaj. A i jeszcze jedno. Jeśli pierwszy raz logujesz się do gry sam ustalasz swoje hasło. Być może wyskakuje ci okienko właśnie z tym. Jeśli pomogłem to fajnie :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nom głównie chodzi mi o to że nie potrzebuje zmieniać hasła czy coś ale niech ktoś mi wytłumaczy poprostu to hasło dodatkowe o które proszą to przy rejestracji jak to się nazywało bo nie wiem czy to chodzi o nick czy emais czy hasło do sam niewiem czegoo ile pamiętam przy rejestracji nie było czegoś takiego jak te inne hasło i to jest moje konto a nie znam tego hasła :angry: