Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] Megastack

Neonye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah...Dawno się tak nie uśmiałem...Margi twoim zachowaniem i tym że używasz non stop używasz wulgaryzmów np.Mam na to wyje****...Daje ci max. 12 lat..

ErasPL daj spokój tak jak villo17 pisze pociągają cię chłopcy?Pewno odpiszesz nie więc pozwól że odrazu sobie odpowiem...

Przestań się czepiać sygnatury i avka Villo17...Nie chcę się dołanczać do waszej kłótni i przepraszam jeśli was uraźiłem...

@topic

Już pobieram.Leci +

''Why So Serious?"

By Joker...

Zbieram -

Opublikowano

Nie nie nie, nie mam ŻADNEGO multikonta.

Nie jestem idiotą, aby z 1 konta chwalić sobie 2.

Nie robię tak, i nie będę tak robi.

Jeśli nadal macie zamiar się tak kłócić to róbcie to na pw, a nie spamujcie mi tutaj.

Nie mam multikonta, i niech nikomu to do głowy nie przychodzi.

Wtedy kiedy aPoCoNick? napisał, mnie już nie było wgl na forum, bo zszedłem o godzinie 21

Btw, śmiało, sprawdzajcie ip, to nie jest multi :)

Opublikowano

Jokeя jeżeli nie wiesz ile mam lat to sie nie udzielaj pewnie sam masz tyle bo oceniasz wiek po postach

Opublikowano

ErasPL -> Nie chciałem cie urazić tym, ze pociągają cię chłopcy. Po prostu jeszcze nikt odkąd mam konto na NPC nikt się o to nie przyczepił...

Wszystko chyba wyjaśnione więc faktycznie nie ma co więcej się kłócić ...

Opublikowano

Dzięki za mod, masz +.

Przydał mi sie w budowie. :)

Co do ss'ów są nie potrzebne jak dla mnie.

Wszystko co potrzebne, napisane w temacie. ;)

Uważacie, że jest on leniwy, bo nie chce dać zrzutów.

Ja uważam, że wy jesteście leniwi bo nie chce wam się sprawdzić.

Przez ten czas co prowadziliście dyskusje na forum, parę razy wrzucili byście moda do MC.

Cóż tyle mam do powiedzenia. ^^

Opublikowano

Eras weź sie pierdolnij w łeb i powiedz tacie bo jak nie wiesz jak wygląda 127 w stacku to może inaczej ci wytłumacze: to jest coś takiego gdzie zmiast 64, które masz max teraz będziesz miał 127 fajne prawda?

@btw i skończcie te "daj ss'y itd.

Opublikowano

@up

Mylisz sie, to nie jest to samo, ten mod co podałeś polega na złączaniu steków czy innych rzeczy co leżą osobno w ekwipunku.

A ten z tematu po prostu zwiększa pojemność jednego stack'a.

Opublikowano

3xUP

ZAMKNIJCIE MORDY DO CHOLERY I JAK CHCECIE SOBIE NA SIEBIE POSZCZEKAĆ TO ZAPRASZAM DO DISS W FANARCIE A TUTAJ MA BYC CISZA

za to ze chcialo ci sie dodac screena do tematu teraz masz + i facet od screena tez ale nie wykrecaj sie ze nie potrzebny bo kazdy mod ze wzgledu na estetyke tematu powinien posiadac screeny

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Może być ale . Myslę i tak że to nie jest potrzebnę tak bardzo może mniejszy syf w Equ ale i tak leci +sik.

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

No nic myślę, że wszystko wyjaśnione, ja tylko wyciągam nie dociągnięcia na świat. Co do villo17, to do cb nic nie mam tylko uświadomiłem ci, że masz nie regulaminową sygnaturę. Wszyscy którzy mnie wyzywają w tym temacie chyba są niezbyt dojrzali emocjonalnie. A na koniec chciał bym prosić ponownie moderatora o sprawdzenie osoby o nicku aPoCoNick?, po co to już chyba wiesz pisałem wyżej.

Gość Mounthains
Opublikowano

Każdy kto zrobił offtopa, ten ma warna. Ludzie. To jest shoutbox?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...