Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Zwierzaki

Piteriuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wpadłem na pomysł by założyć temat o swoich zwierzakach, czyli wrzucamy zdjęcia naszych ulubieńców ja pierwszy zacznę.

UWAGA !!!

Użytkownik nadający post w tym temacie bez zdjęcia może być nagrodzony warnem !

1303148169-U327530.jpg

Mój żółw Rambo :)

Proszę o add.png

Opublikowano

Temat do zamkniecia byl juz taki i po 10 postach zaczal sie spam wiec nie ma sensu pisania identycznego tematu

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Moja suczka z rasy "West Highland White Terrier"

A oto foto st016.jpg

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Terier walijski wygląda tak 8245_terier-walijski.jpg wabi się puma lub faza =p

Labrador retriver biało włosy nazywany "wodołazem" leci do wody jak mucha do światła =# wygląda tak 284556031116452102722370.jpg wabi się Coda [czytaj Koda]

Owczarek Niemiecki wtgląda tak owczarek-niemiecki.jpg wabi się "Joker" [czytaj "Dżoker"]

Tych psów tyle dlatego że mój tato jest myśliwym =p niedawno sprawił sobie teriera walijskiego a Koda to moja wierna przyjaciółka już od 3 lat =p joker jest u nas psem "obronno/pupilowatym" =p zresztą wszystkie moje psy są moimi faworytami =p... właśnie pod moim biurkiem śpi puma xD

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Mój mały coś tam nie ważne co, ale ważne że wabi się MUFLON

a oto on.:

1303464376-U282629.jpg

Już dzieci dałyście plusika :) czekam na więcej im więcej tym lepiej

Opublikowano

Ja mam psa który wabi się Killer.

Jest to piwes rady owczarek Niemiecki ma pół roku.

Przykro mi ale nei mam żadnego zdjęcia swojego psa.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Posiadam Królika który nazywa się KSIĄŻE BANUALD III DŁUGOUCHY inaczej Bany lub Pryksiu albo Bany vel Pryksiu :P

A oto jego słit focia !!!!!

Sorki, że taka mała focia ale nie mogę znaleźć innych ....... FUUUUUUU !!!

mychemv.png

Opublikowano

A mój sie podoba :<?

original.jpg?w=300&h=253

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Czekam :D

Odkopałeś temat sprzed roku :D , niezły REFRESH MAN! :D , btw mam 2 suki rottweilera , jednak nie posiadam aktualnie zdjęć .

oficjalnelogo.png

• 5 lat później...
Opublikowano
12 godzin temu, mafleszyn napisał:

No my zastanawiamy się nad kupnem jakiegos psa dla dzieci. 8 i 10 lat tak więć juz raczej w miare odpowiedzialne ;) Jaką rase psa polecacie? Pies do bloku tak wieć raczej mniejszy 

Nawet duzy pies może mieszkać spokojnie w bloku. Kwestia tego, jak zorganizowane będzie mieć spacery. No i oczywiście  tego, czy było by to dla was wygodne. Szczerze powiem, po jakimś czasie nie widzi się różnicy, czy to mały, czy duży pies.
Ja ogólnie jestem przeciwniczką kupna rasowych psów. Chociażby z tego względu, że czynnie działam przy wielu fundacjach, czasami "pracuje", jako Dom Tymczasowy i wiem jak dużo psiaków nierasowych szuka domu, a wcale nie są gorsze od tych rasowych :) Można spotkać naprawdę świetnych przyjaciół, takich na całe życie, które nie mają tego dokumentu w postaci rodowodu :)

Jednak jeśli koniecznie zależy Wam na rasowym psie, to od razu powiem, że nie ma czegoś takiego "który pies pasuje". Fakt faktem, każda rasa charakteryzuje się czymś szczególnym, ale też każdy pies ma swój indywidualny charakter. Jako, że w grę wchodzą małe dzieci, które jeszcze na pewno krzyczą, będą potrafiły pociągnąć za uszy, czy ogólnie, ich zachowanie może być dla psa zaskakujące, czy nawet stresujące, powinniście kierować się nie tyle rasą, wielkością, ile właśnie tym, że pies jeśli z hodowli (zarejestrowanej hodowli, a nie z ogłoszeń na portalach typu Olx za 500zł!) to musiał dorastać w otoczeniu małych dzieci. Jeśli pies ze schroniska lub fundacji, to też musi mieć w swoim opisie zawarte informacje, że nadaje się do domu z małymi dziećmi :)

Edit. Skoro już trafiłam na taki temat, to i sie pochwalę :)
Mniejsze, jaśniejsze, to moja sunia. Bardziej rudawy dżentelmen to tymczasowicz, szuka domku :)

vxCSp3h.png

igNMhIy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...