Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dotyczące Metin2 w 3D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam postanowilem pograc w metka w 3d (mam okulary) i otoz niemoge tego obczaic pisze ze shift + numpad sie wlacza 3d a jaki to przycisk numpad??

@EDIT prosilbym o odpowiedz w postaci co trzeba kliknac zeby uruchomic 3d i czy trzeba miec specjalny monitor

Opublikowano

Numpad to klawiatura numeryczna. Np. Numpad 1 oznacza klawisz 1 na numerycznej.

Zeby włączyć tryb 3D musisz wcisnąć SHIFT i numpad x (x = liczba) jednocześnie.

Co do monitora to znalazłem na moim ulubionym forum komputerowym takie coś: " "Prawdziwe" 3d, czyli 3d vision od NV, rzeczywiście wymaga specjalnego monitora 120 hz, tudzież stosownego odbiornika TV (ich lista jest na stronie zielonych) oraz specjalnych okularów. Natomiast jest jeszcze 3d vision discover, który oprócz instalacji odpowiedniego softu ze strony NV, nie wymaga żadnego specjalnego monitora, potrzebne są tylko okularki red-cyan, i jazda. 9600 GT jest wymieniona na liście kart kompatybilnych z 3d vision discover, inna sprawa, że z wydajnością może być krucho. " Nie wiem czy to dalej aktualne bo o ile dobrze patrzyłem to to post z poczaku 2010 roku

Ale wydajność też zależy od wymagań gry. Ja tam wypadłem z tematu z 3 miesiące temu to nie wiem co się nazmieniało w komputerach i technologii

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...