Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyceniamy konta

backspace

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również chciałbym się dowiedzieć, ile dostane za to konto...

http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=9865902&tb=w

WaldzioxD.png

Opublikowano

A więc Danielu opiszę to w ten sposób:

-Ranga jest bardzo solidna, a to duża zaleta ;

-Liczba broni jest całkiem okazała, także też na plus ;

-Ratio ponad 2.0, gratuluję(chociaż mam wątpliwości co do sposobu jego nabicia ;)) ;

-Ribbony, jedynie tylko one odbiegają od poziomu, ale 14 to nie jest tragicznie(ale brak Honorable Soldier!!!).

Według mnie konto jest warte 150-180 zł, może nawet trochę więcej, ale ja więcej bym nie wyłożył :)

Teraz kolej na Ciebie Shizuu:

-Ranga jest nawet dobrze wypracowana ;

-Ilość broni nie jest zatrważająca, ale masz chociaż Berettę z BM ;

-Ratio 1.43, może nie najwyższe, ale ważne, że na plus ;

-Ribbonów masz malutko, masz ich tylko 8, więc marniutko(i też brak Honorable Soldier!!!).

Hmm... Myślę, że z 90-110 zł może za konto byś dostał...

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=11153440&tb=w

Proszę o wycenę ; D

Dodam że posiadam 33 kupony.

Ranga troche mala kuponow masz nawet sporo niewiem jak z ribbonami. Fajne bronie mozna nimi potrenowac oczywiscie oprocz m12

Za konto 75-100zl ( ranga mala )

No fakt zle wycenilem ale wczoraj po kilku piwkach to ja myslalem ze ak 47 jest za zp itp... jednak mysle ze konto warte wiecej niz te 30zl...

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Wyceńcie mi konto. a moze ktos chce kupic? ;>

Char : OMOH, GSG9

Total Matches Played 3411

Total Kills 36277

Death 29821

Headshots 11870

Exp. 383508

Ranga : Second Lieutenant i 2 kropki pod spodem ;p

13 Ribbonow

5 kuponow.

Exp 50% na 80 Days jeszcze

Slot Granatow na 150 day

i tam malowidla tez.

Weapons:

Ak-47 Silver (perm)

Anaconda (perm)

Awm Camo (45 Days)

Baretta (perm)

Combat Axe (perm)

DSR (perm)

M12s (perm)

M4a1 Custom (perm)

M4a1 Silver (perm)

MSG90 (perm)

QBZ-95 (perm)

RPK-Gold (perm)

Scar Light (perm)

SG552-Camo (25 Days)

Thompson (perm)

USP (perm)

Winchester (perm)

4x Smoke kolorowe na 78 Days

4x Flash

4x Grendale

Lider Clanu Rank . ok.3000.

To chyba all ;d

Opublikowano

Widzę Rox, że każdy się wymiguje od oceny Twego konta :P Więc pozwól, że ja zaspokoję Twój głód:

-Ranga całkiem wysoka, ale nie nadzwyczajna, bo coraz częściej się ją widuje ;

-Ilość i gatunek broni wcale nie ubogi, także też na plus ;

-Ratio 1,21, no cóż nie wysokie, ale zawsze jest te ponad 1,0 ;

-Ribbonów masz 13, czyli ani mało, ani dużo, bardziej taka optymalna ich liczba.

Najwięcej punktów zyskuje twoje konto dzięki broniom, reszta się niczym wielkim nie wyróżnia, ale nie oznacza to, że nie ma ona swojej ceny, tak więc Twoje konto wyceniam na 130-170 zł :)

Zażądam rewanżu, pomimo że jeszcze niedawno prosiłem o wycenę, gdyż kilka rzeczy pozmieniało się na moim koncie, a i robię sobie przerwę z grą, więc miło by mi było dowiedzieć się na ile złotówek warte są moje wypociny. A oto link do konta: http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=5381235

Dodam tylko, że mam niemal 99K killów, a za 100K dostaje się kolejnego ribbona :P

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

Widzę Rox, że każdy się wymiguje od oceny Twego konta :P Więc pozwól, że ja zaspokoję Twój głód:

-Ranga całkiem wysoka, ale nie nadzwyczajna, bo coraz częściej się ją widuje ;

-Ilość i gatunek broni wcale nie ubogi, także też na plus ;

-Ratio 1,21, no cóż nie wysokie, ale zawsze jest te ponad 1,0 ;

-Ribbonów masz 13, czyli ani mało, ani dużo, bardziej taka optymalna ich liczba.

Najwięcej punktów zyskuje twoje konto dzięki broniom, reszta się niczym wielkim nie wyróżnia, ale nie oznacza to, że nie ma ona swojej ceny, tak więc Twoje konto wyceniam na 130-170 zł :)

Zażądam rewanżu, pomimo że jeszcze niedawno prosiłem o wycenę, gdyż kilka rzeczy pozmieniało się na moim koncie, a i robię sobie przerwę z grą, więc miło by mi było dowiedzieć się na ile złotówek warte są moje wypociny. A oto link do konta: http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=5381235

Dodam tylko, że mam niemal 99K killów, a za 100K dostaje się kolejnego ribbona :P

Dobra ranga bardzo duzo ribbonow w tym Honorable Soldier. Malo broni ale są te ktorymi mozna potrenowac a nie jak niektorzy kupuja np. uzi. Ciezko troche wycenic ale mysle ze 300zl gdyz jest malo broni za zp

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ja nie dam linku do mojego konta ale wymienie to co mam :

Srebna Bela 1podkreslenie

M4 Silver

AK Silver

8x M16A2

DE-Camo

DE-Gold

AWM-RD

AWM-CAMO (PERM)

AXE(PERM)

AUG CAMO

BARRETA

2xAnaconda Adv

M16 Camo

M16

M700

M4A1

M4A1 Custom Crystal

SG552

QBZ-95

AUG

AK Knife

XM8 Adv

AK 47

AWM

4x DE

2x P228

USP

4x nade

4xsmoke

4xflash

SAS

SWAT

OMOH

SPOP

STAR

Sloty na granaty na 470dni

i pare sprayow po 500dni+

Opublikowano

Dobra ranga bardzo duzo ribbonow w tym Honorable Soldier. Malo broni ale są te ktorymi mozna potrenowac a nie jak niektorzy kupuja np. uzi. Ciezko troche wycenic ale mysle ze 300zl gdyz jest malo broni za zp

Dziękuję Ci bardzo za odzew, hmm.. myślę, że 300 zł to już jest coś, czyli moja praca na tym koncie jednak jest coś warta :D A co do małej ilości broni za ZP to jest tego bardzo prosty powód. Jaki? Po prostu nie tracę na nie kaski, w całej grze bodajże 4 razy zakupiłem ZP :D Jeszcze raz dzięki Ci za odpowiedź i masz plusa ode mnie B)

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

Dziękuję Ci bardzo za odzew, hmm.. myślę, że 300 zł to już jest coś, czyli moja praca na tym koncie jednak jest coś warta :D A co do małej ilości broni za ZP to jest tego bardzo prosty powód. Jaki? Po prostu nie tracę na nie kaski, w całej grze bodajże 4 razy zakupiłem ZP :D Jeszcze raz dzięki Ci za odpowiedź i masz plusa ode mnie B)

Wystarczy dziekuje :) plusow niema sensu mi dawac bo zaraz hejty zminusuja...

Czarmix twoje z 30-45zl ale zeby ktos jeszcze je kupil ;p

Jeffhardy11 twoje 250-300zl średnie k/d troche masz broni ( nie ogarniam tego po co niektorzy kupuja po 2 takie same bronie) spora ranga

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...